Ταξινομήσεις τριμήνου 2021: Αυτά είναι τα τρία δημοφιλέστερα μοντέλα στην χώρα μας

Οι ταξινομήσεις Μαρτίου είναι σημαντικές, καθώς σηματοδοτούν το τέλος του πρώτο τριμήνου τη χρονιάς. Πάμε να δούμε τα δημοφιλέστερα μοντέλα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Yaris 2020 δοκιμή Traction

Η αγορά νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης σε σχέση με πέρυσι, κάτι όχι απρόσμενο, καθώς πέρυσι η χώρα μας ήταν σε καραντίνα από τα μέσα Μαρτίου έως και αρχές Μαϊου και τα πάντα είχαν νεκρώσει…

Πλέον τα νούμερα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά, καθώς ο Μάρτιος είχε τεράστια άνοδο σε σχέση με πέρυσι, που έφτασε στο 140% (διαβάστε εδώ περισσότερα). Τι γίνεται όμως σε επίπεδο μοντέλων;

Εδώ, πραγματικά, είναι δύσκολο προς το παρόν να προβλέψεις κάποιον νικητή, καθώς τρία μοντέλα είναι αυτά  που μάχονται για την πρωτιά. Και τα τρία ανήκουν στην κατηγορία B (Β- Segment). Ο λόγος για τα Toyota Yaris, Peugeot 208 και Opel Corsa.


Το μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο πρόσφατα απέκτησε νέα γενιά, πραγματοποίησε και τον Μάρτιο τις περισσότερες ταξινομήσεις (562 μονάδες) και έτσι αύξησε ακόμη περισσότερο την διαφορά του από το δεύτερο Peugeot 208.

Συγκεκριμένα, στις ταξινομήσεις από την αρχή του έτους έως και το τέλος Μαρτίου, το Toyota Yaris είναι πρώτο με 1.554 μονάδες, ενώ ακολουθεί το Peugeot 208 με 1.137 μονάδες. Πίσω τους ακολουθεί το Opel Corsa με 954 μονάδες.

Για την ιστορία να πούμε πως την πεντάδα ολοκληρώνουν τα Peugeot 2008 και Citroen C3 με 817 και 815 ταξινομήσεις αντίστοιχα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]