“Τελειωμένη υπόθεση τα χειροκίνητα κιβώτια” λέει αρχιμηχανικός κορυφαίας εταιρείας

Τα χειροκίνητα κιβώτια κάποτε ήταν μονόδρομος για όποιον ήθελε να διασκεδάσει οδηγώντας ένα αυτοκίνητο. Πλέον όμως οι καιροί έχουν αλλάξει δραματικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο αρχιμηχανικός της Chevrolet Corvette Tadge Juechter ήταν αφοπλιστικός σε απάντησή του, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν η νέα Corvette θα έχει και χειροκίνητο κιβώτιο. “Όχι” είπε κατηγορηματικά.

Και προσέθεσε “μία Corvette με χειροκίνητο κιβώτιο δεν θα πουλούσε τόσο καλά ώστε να δικαιολογηθεί το κόστος ανάπτυξης ενός χειροκίνητου κιβωτίου”.

Όμως δεν έμεινε στο κομμάτι που αφορά τη μετάδοση της Corvette, αλλά επεκτάθηκε και στην γενικότερη χρήση από την αυτοκινητοβιομηχανία, των χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων λέγοντας πως “η βιομηχανία κατασκευής χειροκίνητων κιβωτίων πεθαίνει. Κάθε χρόνο τα νούμερά της είναι και πιο κάτω.

Όταν μάλιστα του είπαν για την Porsche 911 GT3 και το γεγονός πως τα δύο τρίτα των αγοραστών της την παραγγέλνουν με χειροκίνητο κιβώτιο εκείνος είπε πως “δεν θα ίσχυε ποτέ το ίδιο στην περίπτωση της Corvette”.

Ο κύριος Juechter ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του όντας αρκετά κυνικός λέγοντας πως “τα χειροκίνητα κιβώτια είναι μία επιχείρηση που πεθαίνει. Οι άνθρωποι που ζουν από αυτό βλέπουν πως το μέλλον δεν είναι λαμπρό για αυτούς”.

Μένει να δούμε αν τελικά το μέλλον τον δικαιώσει ή αν θα τον διαψεύσει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr