Τέλος για τον επικίνδυνο δρόμο της Πελοποννήσου – Παράδοση μέχρι το καλοκαίρι του 2025

H αντίστροφη μέτρηση για τον νέο αυτοκινητόδρομο Πάτρας-Πύργου έχει ξεκινήσει. Δείτε πόσο μειώνεται ο χρόνος του ταξιδιού και πότε θα είναι έτοιμος!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πάτρα-Πύργος

Ένα νέο έργο έρχεται να αναβαθμίσει σημαντικό το οδικό δίκτυο της χώρας μας, πρόκειται για τον αυτοκινητόδρομο που θα ενώσει την Πάτρα με την Πύργο, ενώ ταυτόχρονα θα καταστήσει πιο εύκολη την πρόσβαση στην Αρχαία Ολυμπία. Πάμε να δούμε τις νέες πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα εξέλιξής του.

Δείτε επίσης: Τα πέντε μεγάλα έργα που αλλάζουν τη Βόρεια Ελλάδα – Πότε παραδίδεται το “Fly Over”

Σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρα, το Πάτρα-Πύργος εξελίσσεται με εξαιρετικούς ρυθμούς και στις τρεις εργολαβίες. “Εκτιμούμε ότι μέχρι τον Ιούνιο θα έχει παραδοθεί πάνω από το 50% του έργου. Μέχρι τον Δεκέμβριο πάνω από το 80% του έργου και όπως έχουμε δεσμευτεί όλο το έργο 75 καινούργια χιλιόμετρα θα παραδοθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2025”, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.


Η Πατρών-Πύργου είναι ένας πολύ παλιός οδικός άξονας με ιδιαίτερα δυσμενή στατιστικά αναφορικά με την οδική ασφάλεια. Με τον νέο αυτοκινητόδρομο, το ταξίδι πλέον θα γίνεται υπό συνθήκες ασφάλειας, άνεσης και εξοικονόμησης χρόνου, μειώνοντας το συνολικό χρόνο ταξιδιού από την Πάτρα στον Πύργο κατά 40 λεπτά.

Με την ένταξη του νέου αυτοκινητόδρομου Πάτρα- Πύργος στο Έργο Παραχώρησης, η Ολυμπία Οδός γίνεται πλέον ο τρίτος μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος στη χώρα, με συνολικό μήκος 277 χιλιόμετρα. Τα νέα 75 χιλιόμετρα σύγχρονου αυτοκινητόδρομου θα συνδέουν την Περιμετρική Πάτρας με τη βόρεια είσοδο της πόλης του Πύργου. Ακολουθεί το σχετικό video που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας “Ολυμπία Οδός ΑΕ”.

Πηγή: ertnews.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.