Τεράστια η λίστα αναμονής της νέας Ferrari Purosangue

Σε τροχιά best seller βρίσκεται ήδη η Ferrari Purosangue με το πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής εταιρείας να έχει ήδη μια τεράστια λίστα αναμονής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Purosangue 2022

Η Ferrari Purosangue έβαλε το εργοστάσιο από το Maranello στην λίστα των κατασκευαστών που έχουν στη γκάμα τους και SUV όντας το πρώτο μοντέλο αυτής της κατηγορίας στην ιστορία των Ιταλών.

Διαβάστε επίσης – Κόντρα διαφορετικών κόσμων! Ferrari SF90 vs BMW M 1000 RR (+Video)

Με το πανίσχυρο SUV των 725 ίππων να έχει παρουσιαστεί πριν από τρεις περίπου μήνες και παρά το γεγονός ότι η Ferrari δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις παραδόσεις των πρώτων Purosanuge στους πελάτες της, οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν ήδη έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” με τη νέα δημιουργία τους.

Ο παραπάνω “πονοκέφαλος” για τη Ferrari έχει να κάνει με την πρωτοφανή εκ πρώτης όψεως ζήτηση που παρουσιάστηκε για το πρώτο της SUV, ζήτηση που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις παραγωγικές δυνατότητες του ιταλικού εργοστασίου και έχει ήδη μετουσιωθεί σε παραγγελίες.

Οι παραγγελίες που έχει δεχτεί η Ferrari για το νέο της μοντέλο είναι μάλιστα τόσες πολλές που σύμφωνα και με επίσημες δηλώσεις έχουν οδηγήσει σε μια λίστα αναμονής, η οποία φτάνει έως και τα δύο χρόνια. Οι Ιταλοί είχαν ήδη εκφράσει τις ανησυχίες τους λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση της Purosangue, πριν από δύο περίπου μήνες, ενώ σύμφωνα και με πρόσφατες δηλώσεις του διευθυντή του εμπορικού και του τμήματος μάρκετινγκ της Ferrari, Enrico Galliera, έχουν σταματήσει πλέον να δέχονται παραγγελίες.

Διαβάστε επίσης: Ferrari 308 με μοτέρ Honda 1.000 ίππων. Ιεροσυλία; (+video)

Η παραγωγή της ιταλικής εταιρείας βρίσκεται λίγο πάνω από τις 10.000 μονάδες ετησίως με την Purosangue να αναλογεί στο 20% επί του συνόλου, σύμφωνα και με τους εμπορικούς στόχους που έχει θέσει η Ferrari. Με τις πολύμηνες λίστες αναμονής να είναι παρούσες και για τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας της, το πιο πιθανό είναι οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις του SUV των Ιταλών στους ιδιοκτήτες του να γίνουν ακόμη μεγαλύτερες σε διάρκεια στο μέλλον, κάτι βέβαια που θα προσθέσει ακόμη περισσότερο στην αξία του, ακόμη και ως μεταχειρισμένο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.