Τεράστιο ποσό για θέση στάθμευσης με… πολύ σοβαρό ελάττωμα!

Μπορεί αυτή η θέση στάθμευσης να βρίσκεται στην "καρδιά" του Λονδίνου, αλλά έχει ένα πολύ σοβαρό μειονέκτημα, όπως μπορείτε να δείτε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
θέση στάθμευσης

Όπως θα έχετε διαπιστώσει και σε προηγούμενα κείμενά μας, όπως για παράδειγμα αυτό με τον χώρο στάθμευσης Βοστώνη, το κόστος για μία θέση στάθμευσης μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να εκτοξευθεί. Λογικό, παράγοντες όπως η τοποθεσία και το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα στάθμευσης σε μία περιοχή επηρεάζουν σημαντικά την αξία, ακόμα και αν η θέση έχει σημαντικά ελαττώματα.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτικό ποσό για την αγορά μίας θέση πάρκινγκ

Κάτι τέτοιο συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση, με την εικονιζόμενη θέση στάθμευσης να βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, κοντά στο Hyde Park και το πολυκατάστημα Harrods. Καταλαβαίνουμε όλοι, λοιπόν, ότι βρίσκεται σε μία πολυσύχναστη περιοχή που πιθανόν να δικαιολογεί το ποσό των 85.000 λιρών, δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ.

Έχει, όμως, ένα τεράστιο μειονέκτημα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που είναι παρκαρισμένη η μαύρη Mustang. Το πλάτος της θέσης οριοθετείται στα μόλις 2,0 μέτρα και το σημαντικότερο… οριοθετείται από τοίχο και όχι από κάποιες γραμμές. Είναι εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, ότι προορίζεται μόνο για υπερβολικά μικρά αυτοκίνητα, μιας και το άνοιγμα πόρτας σε ένα “φυσιολογικό” αυτοκίνητο θα ήταν αδύνατο.

Κατά τα άλλα, δεν λείπει εξοπλισμός όπως η κάμερα ασφαλείας και η παροχή νερού. Όποιος ενδιαφέρεται, βέβαια, για την αγορά της εν λόγω θέσης στάθμευσης… αξίζει να δει, πέρα από την σχετική αγγελία, και το video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.