Τρομακτικό ποσό για την αγορά μίας θέση πάρκινγκ

Γίνεται η απόκτηση μίας θέσης πάρκινγκ να κοστίζει όσο ένα εξωτικό supercar; Όσο παράξενο κι αν ακούγεται η απάντηση είναι θετική!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
θέση πάρκινγκ

Σίγουρα ο παράγοντας που καθορίζει την αξία που έχει μία θέση πάρκινγκ συνδέεται άμεσα με την τοποθεσία και το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα στάθμευσης σε μία περιοχή. Όπως φαίνεται, σε ορισμένες περιπτώσεις, το κόστος μπορεί να εκτοξευθεί σε ένα ποσό που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί. Και εξηγούμαστε ευθύς αμέσως!

Διαβάστε επίσης: Τι απέγινε το “ανάποδα” ανοιγόμενο καπό 

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μία αγγελία στο διαδίκτυο σχετικά με θέση πάρκινγκ που βρίσκεται στην Βοστώνη, πόλη της πολιτείας της Μασαχουσέτης, και πωλείται έναντι του τρομακτικού ποσού των 375.000 δολαρίων. Αυτό το ποσό με τις τρέχουσες ισοτιμίες μεταφράζεται σε περίπου 319.000 ευρώ.

Βέβαια, να τονίσουμε ότι δεν βρίσκεται σε κάποια τυχαία τοποθεσία, αλλά στην γειτονία Columbus, η οποία φημίζεται για τις εξωπραγματικές αντικειμενικές αξίες των κατοικιών. Η θέση στάθμευσης είναι στο υπόγειο του κτηρίου 201 West Brookline (είναι αυτό που βλέπετε στην ακριβώς από πάνω φωτογραφία). Σίγουρα το ποσό είναι τόσο μεγάλο που δεν χωρούν δικαιολογίες. Ωστόσο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παράλογο διότι το ρετιρέ του ίδιου κτηρίου πωλήθηκε πρόσφατα έναντι του ποσού των 6,3 εκατ. δολάρια (5,4 εκατ. ευρώ).

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία της “Campion And Company”, μίας εκ των δημοφιλέστερων κτηματομεσιτικών εταιρειών της Βοστώνης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.