Τεράστιο ποσό… για το μικρότερο αυτοκίνητο το κόσμου!

Ονομάζεται Peel P50, παραμένει μέχρι σήμερα το μικρότερο αυτοκίνητο παραγωγής του κόσμου και η τιμή που "έπιασε" κινείται σε επίπεδα... supercar!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peel P50

Μπορεί να έχουν περάσει εξήντα ολόκληρα χρόνια από τότε που το Peel P50 βγήκε στην παραγωγή, αλλά η τιμή του παραμένει στα ύψη. Πάμε να δούμε πόσο πωλήθηκε πρόσφατα ένα από τα μόλις 46 αντίτυπα που παράχθηκαν συνολικά το διάστημα 1962–1965 από την βρετανική εταιρεία.

Peel P50 – Το μικρότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο

Το Peel P50 είχε μήκος 1,37 μέτρα, πλάτος 99 εκατοστά, ύψος μόλις ένα μέτρο και βάρος 59 κιλών. Ήταν ιδανικό για να μεταφέρει εντός πόλης “έναν ενήλικα και μία σακούλα με ψώνια” όπως άλλωστε δήλωνε χαρακτηριστικά και η εταιρεία. Διαθέτει τρείς τροχούς και πέραν αυτών μόνο τα απαραίτητα, δηλαδή μία πόρτα στα αριστερά, ένα κάθισμα, έναν προβολέα και έναν υαλοκαθαριστήρα.


Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας κινητήρας της DKW χωρητικότητας 49 κ.εκ., ο οποίος του χάριζε την τελική ταχύτητα των 60 χλμ./ώρα, η οποία φάνταζε ιλιγγιώδης για τον οδηγό του Peel P50. Ο κινητήρας συνεργαζόταν με ένα χειροκίνητο σασμάν τριών σχέσεων, απούσης όμως της όπισθεν, η οποία αντικαθίσταντο από μία χειρολαβή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ώστε να το τραβάς κατά εκεί που θες να το μανουβράρεις, τοποθετήσεις, παρκάρεις κ.ο.κ.

Η συνολική του παραγωγή σταμάτησε το 1966 και έφτασε τα 46 αυτοκίνητα, με τα περισσότερα από αυτά να σώζονται μέχρι σήμερα όντας πλέον συλλεκτικά και εκτίθενται είτε σε μουσεία, είτε σε ιδιωτικές συλλογές. Το εικονιζόμενο έλαβε μέρος στην ηλεκτρονική δημοπρασία Car & Classic 1963, είναι βαμμένο στο χρώμα Dragon Red και η τιμή του έφτασε στα 145.000 δολάρια, δηλαδή 131.000 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην επίσημη αγγελία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.