Η φρυγανιέρα της Mitsubishi! (+video)

Μετά την τοστιέρα της Mitsubishi, να περιμένουμε και μία φριτέζα από τη Volkswagen; Αυτό θα σκεφτεί σίγουρα κάθε οπαδός της «JDM σχολής»...

Βρείτε μας στο

Αφήνουμε για λίγο τα αυτοκίνητα και, αντί για test drive, πάμε σε ένα test γεύσης. Σίγουρα γνωρίζετε ότι, εκτός από τη Mitsubishi Motors, υπάρχει και η Mitsubishi Electric. Αυτή τη φορά, το θέμα μας είναι ένα προϊόν της δεύτερης. Μάλιστα, πολλοί θα σπεύσετε να χαρακτηρίσετε τη συγκεκριμένη φρυγανιέρα ως το «Evo» των ηλεκτρικών συσκευών.

Μπορεί τα δύο τμήματα να μοιράζονται σχεδόν το ίδιο όνομα, αλλά δεν πρόκειται για την ίδια εταιρεία. Συνεπώς, μη φανταστείτε ότι οι μηχανικοί της Mitsubishi το πρωί συναρμολογούν αυτοκίνητα και το βράδυ ηλεκτρικές συσκευές. Η συγκεκριμένη φρυγανιέρα είναι μία από τις πιο ακριβές συσκευές αυτής της κατηγορίας παγκοσμίως.

Χρονογράφος Bentley Premier Mulliner. Τα Χριστούγεννα είναι μακριά;

Η σχεδίασή της είναι πολύ προσεγμένη και το πάνω μέρος έχει επενδυθεί με ξύλο, δίνοντας μία «premium» διάσταση. Η ισχύς κυμαίνεται στα 930 Watt και αυτή τη στιγμή πωλείται στο Amazon έναντι του ποσού των 380 ευρώ. Αν είστε λάτρεις της «ιαπωνικής σχολής» και, πιο συγκεκριμένα της Mitsubishi, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε μία συγκριτική δοκιμή της αποτελεσματικότητας στο ψήσιμο. Από τη μία πλευρά βρίσκεται η ακριβή φρυγανιέρα της Mitsubishi και από την άλλη μία οικονομική λύση των μόλις 15 ευρώ.

Jeep e-bike: Η φιλοσοφία της Jeep σε ηλεκτρικό ποδήλατο

Εμείς πάντως να τονίσουμε πως σε αντίθεση με το video πιο κάτω που την χαρακτηρίζει ως την πιο ακριβή τοστιέρα, υπάρχουν και ακριβότερες…