Θεϊκός ήχος από έναν βελτιωμένο V8 κινητήρα μινιατούρα (Video)

Οι λάτρεις των πολυκύλινδρων κινητήρων μπορούν να βάλουν στο σπίτι τους έναν πλήρως λειτουργικό V8 μινιατούρα που εγγυάται ατελείωτες ώρες ευχάριστης ενασχόλησης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κινητήρας μινιατούρα video 2023

Οι κινητήρες μινιατούρες είναι μια υπέροχη ευκαιρία για τους γνήσιους petrolheads και όχι μόνο να βάλουν στο σπίτι τους ένα μοτέρ υπό κλίμακα και να απολαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία τον ήχο του αλλά και να ασχολούνται μαζί του βελτιώνοντας έτσι και τις μηχανικές τους γνώσεις.

Δείτε επίσης -Τεχνικό: Τι είναι το turbo μεταβλητής γεωμετρίας; (turbo)

Το video που ακολουθεί και αναρτήθηκε στο κανάλι “JohnyQ90” στο YouTube μας δείχνει ακριβώς αυτό με τον δημιουργό του να ασχολείται με ένα V8 κλίμακας 1:4. στην προσπάθειά του να βελτιώσει περισσότερο τον τρόπο που λειτουργεί αλλά και τον ήχο του.


Με το μοτέρ να παρουσιάζει αρρυθμίες αλλά και δυσκολία κατά την εκκίνηση ο “JohnyQ90” ασχολήθηκε με την βελτίωση της τροφοδοσίας του λιλιπούτειου τετράχρονου V8 των 78 κ.εκ., ενώ κατασκεύασε γι’ αυτόν και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα εξαγωγής, το οποίο και βελτίωσε θεαματικά τον ήχο που παράγει κατά τη λειτουργία του.

Δείτε επίσης: Ένα μέρος… διαφορετικό από τα άλλα! (+video)

Σίγουρα η απόκτηση ενός V8 κινητήρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα προσιτή αλλά με ένα κόστος κοντά στα 2.700 ευρώ η διασκέδαση στο σπίτι είναι εγγυημένη και μπορεί να είναι και η απαρχή ενός χόμπι που θα σας κρατήσει απασχολημένους για χρόνια. Τον κινητήρα μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.