Ένα μέρος… διαφορετικό από τα άλλα! (+video)

Λιγότερο από τρεις ώρες από την Αθήνα βρίσκεται ένας προορισμός ιδιαίτερης ομορφιάς που αξίζει να επισκεφθείτε. Ας γνωρίσουμε την ελληνική, μικρή "Βενετία"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πόρτο Ύδρα

Μπορεί τα καλοκαίρια μας να έχουν συνδυαστεί με διακοπές σε νησιά, αλλά αξίζει να αναδείξουμε και περιοχές που έχουν μοναδική ομορφιά και πρέπει κάποια στιγμή όλοι να τις επισκεφθούμε. Αυτή τη φορά, ταξιδεύουμε προς την Πελοπόννησο και, πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο Ύδρα, ή αλλιώς Ακτή Ύδρας, όπως συχνά αναφέρεται.

Διαβάστε επίσης: Ο δρόμος της Αττικής που τρομάζει αλλά και σαγηνεύει (+video)

Βρίσκεται στη νότια ακτή του Νομού Αργολίδας και απέχει περίπου 200 χλμ. από την Αθήνα. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, το Πόρτο Ύδρα θυμίζει αρκετά την Βενετία (ή το… Μαϊάμι για κάποιους), μιας και υπάρχουν υδάτινα κανάλια που περνούν ανάμεσα στον οικισμό. Ουσιαστικά υπάρχουν δύο νησάκια, τα οποία ενώνονται σε μικρές γέφυρες με την στεριά. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και η ομορφιά του πολύ σπάνια.


Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι δεν πρόκειται για ένα φυσικό τοπίο, καθώς είναι τεχνητό και η δημιουργία του ξεκίνησε το 1965, υπό τον επιχειρηματία Νίκο Κωνσταντινίδη. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει δημιουργήσει στην περιοχή το “Hydra Beach”, ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.

Πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία της περιοχής από το Google Maps. Για την ακρίβεια, η απόσταση σύμφωνα με τον ψηφιακό χάρτη είναι 173 χλμ. και το ταξίδι διαρκεί 2 ώρες και 46 λεπτά. Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι “Up Drones“. Ώρα για μία ολιγόλεπτη πτήση πάνω από την… ελληνική “Βενετία”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.