Θέλετε το ηλεκτρικό να μυρίζει σαν βενζινοκίνητο; Η Ford έχει τη λύση!

Με την έλευση της ηλεκτροκίνησης, αγχώνεστε μην σας λείψει η μυρωδιά της βενζίνης; Η Ford έχει τη λύση... και είναι το άρωμα "Mach Eau"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Άρωμα βενζίνης

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε σχετικά με το τέλος των αυτοκινήτων με θερμικούς κινητήρες που φαίνεται να έρχεται μέχρι το 2035 και η ανησυχία για τους λάτρεις των συμβατικών αυτοκινήτων έχει αρχίσει να μεγαλώνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μέλλον δε θα νοσταλγήσουμε την ιδιαίτερη μυρωδιά της βενζίνης. Ο λόγος; Το νέο άρωμα “Mach Eau” που λανσάρει η Ford συνοδεύοντας τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική, Mustang Mach-E.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε στην Ελλάδα την Ford Mustang Mach-E (+τιμές) 

Η έμπνευση για τη δημιουργία του συγκεκριμένου αρώματος ήρθε μετά από τα αποτελέσματα μίας έρευνας. Έπειτα από μία ερώτηση στο κοινό, σχετικά με αυτό που θα του λείψει περισσότερο μόλις αποκτήσει αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το 70% απάντησε η ιδιαίτερη μυρωδιά της Βενζίνης.

Κάπως έτσι, η Ford προχώρησε στο λανσάρισμα του νέου αρώματός της, το οποίο θα μας θυμίζει στο μέλλον ότι κάποτε τα αυτοκίνητα κινούνταν με βενζίνη. Το συγκεκριμένο άρωμα δε μυρίζει ακριβώς σαν το γνωστό καύσιμο. Συνδυάζει μυρωδιά ελαστικού και “δένεται” με διακριτικούς τόνους τζίντζερ και λεβάντας. Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι η βενζίνη κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας των πιο χαρακτηριστικών μυρωδιών, μαζί με το κρασί, το τυρί και την οσμή ενός καινούριου βιβλίου.

Το “Mach Eau” της Ford παρουσιάστηκε στο “Goodwood Festival of Speed” και πλέον είναι διαθέσιμο για τον καθένα. Μέχρι να αποκτήσετε, όμως, ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ίσως να σας ενδιαφέρει περισσότερο μία κολόνια με άρωμα… καινουργίλας!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.