Τι θα γίνει τελικά με το 5θυρο Suzuki Jimny

Το Suzuki Jimny ήταν ένα αυτοκίνητο που απέκτησε εμπορική επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Πλέον πλησιάζει και η έναρξη παραγωγής της 5θυρης έκδοσης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η υπόθεση “εκπομπές ρύπων” ήταν ένα σοβαρό εμπόδιο για την ευρωπαϊκή πορεία του Suzuki Jimny. Ωστόσο, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι μέσα στο επόμενο έτος θα ξεκινήσει η παραγωγή και μίας 5θυρης έκδοσης αμαξώματος.

Διαβάστε επίσης: Το μεταχειρισμένο Jimny είναι πιο ακριβό από καινούργιο! 

Η αποδοχή του Suzuki Jimny είναι άξια θαυμασμού και, στην προσπάθειά της να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις, ήταν λογικό η ιαπωνική φίρμα να περάσει σε διεύρυνση της γκάμας. Το 5θυρο μοντέλο ενδεχομένως να υστερεί σε σκληροτράχηλες διαδρομές, αν υπάρξει αύξηση του μεταξονίου, αλλά σίγουρα θα είναι πρακτικότερο και πιο ευρύχωρο.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό μέσο “CarAdvice“, η παραγωγή του 5θυρου Suzuki Jimny αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2021. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι θα κατασκευάζεται από μία θυγατρική εταιρεία της Suzuki, η οποία εδρεύει στην Ινδία. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με την κατασκευή του στην Ιαπωνία.

Διαβάστε επίσης: Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το διθέσιο/επαγγελματικό Jimny;

Η διάθεση της νέας έκδοσης αμαξώματος θα ξεκινήσει από τις χώρες της Ασίας. Για την Ευρώπη προς το παρόν επικρατεί “σιγή ιχθύος” και όλα δείχνουν πως οι εκπομπές ρύπων θα αποτελέσουν το “τοίχος” για το πέρασμά του Suzuki Jimny στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.