Θεσσαλονίκη: Με 100 χλμ./ώρα επάνω στο πατίνι! (+video)

Από τις περιπτώσεις που "υποκλίνεσαι" στην ανθρώπινη ανοησία! Βγήκε στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης και "ταξίδευε" με 100 χλμ./ώρα επάνω στο πατίνι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πατίνι

Ακούγεται απίστευτο αλλά αυτό το video είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ο αναβάτης ενός βελτιωμένου ηλεκτρικού πατινιού θέλησε να βγει στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης και να κινηθεί με την τρομακτική ταχύτητα των 100 χλμ./ώρα. Μάλιστα, προσπερνούσε τους πάντες από τα δεξιά, όπως θα δείτε στο video. Τουλάχιστον φορούσε κράνος, όχι ότι θα αρκούσε για την προστασία του σε ενδεχόμενη πτώση!

Το video που θα δείτε δημοσιεύθηκε στο tik tok και μέσα σε λίγες ώρες έχει γίνει viral. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν είχε ξανά γίνει στον ίδιο δρόμο και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό video. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, δεν έχει και πολύ σημασία. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση με τα “βελτιωμένα” πατίνια.

Πριν δείτε το video, υπενθυμίζουμε ότι τα Ε.Π.Η.Ο (Ελαφριά Προσωπικά Ηλεκτρικά Οχήματα) απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε δρόμους που έχουν όριο ταχύτητας άνω των 50 χλμ./ώρα, ο περιφερειακός Θεσσαλονίκης έχει όριο 90 χλμ./ώρα.

Πηγή: GRTimes

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.