Θήκη για iPhone σε τιμή… αυτοκινήτου με έμπνευση μια Ferrari!

Επενδύσεις από φυσικό ξύλο, ανθρακονήματα, αλουμίνιο και δέρμα! Η θήκη για iPhone από τον οίκο Pininfarina... "ξέφυγε" για τα καλά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Modulo θήκη για κινητό

Ως στούντιο σχεδιασμού αλλά και κατασκευάστρια εταιρεία η Pininfarina έχει προσφέρει τόσα πολλά στον κόσμο των τεσσάρων τροχών που δύσκολα μπορεί να βρεθεί κάποια άλλη αντίστοιχη εταιρεία για να συγκριθεί μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα νέα sneakers με την υπογραφή της Bentley

Εδώ και 10ετίες η Pininfarina έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του σχεδιασμού αξέχαστων αυτοκινήτων και διοχετεύει το δημιουργικό ταλέντο των σχεδιαστών της και σε άλλους τομείς: από τη σχεδίαση τρένων, λεωφορείων και αεροπλάνων έως και τη δημιουργία οικιακών επίπλων αλλά και διάφορων αξεσουάρ.

Ένα τέτοιο αξεσουάρ είναι και η hi end θήκη για smartphone που παρουσίασε η Inkar αφήνοντας την μορφή της στα χέρια των σχεδιαστών του ιταλικού στούντιο, με το οποίο και συνεργάστηκε για πρώτη φορά.

Έμπνευση για αυτή τη νέα θήκη για κινητό αποτέλεσε η “διαστημική” στην όψη Ferrari 512S Modulo που σχεδιάστηκε από τον Paolo Martin, του τότε επικεφαλής του τμήματος Styling του Pininfarina και παρουσιάστηκε ως concept (έτσι παρέμεινε) στο κοινό στην έκθεση της Γενεύης το 1970. Η 512S Modulo κατάφερε να κερδίσει 22 διεθνή βραβεία σχεδιασμού και αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα concepts του Pininfarina από εκείνη την εποχή.

Διαβάστε επίσης: Η πιο γρήγορη… καρέκλα γραφείου είναι της Volkswagen!

Η θήκη θα κατασκευαστεί σε μόλις 99 αντίτυπα και είναι η πρώτη που σχεδιάζεται από την Pininfarina για iPhone. Κάθε θήκη μπορεί να εξατομικευτεί σύμφωνα με τα γούστα του ενδιαφερόμενου και φέρει έναν σειριακό αριθμό που υποδηλώνει την μοναδικότητά της. Ως επιλογές εξατομίκευσης οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους πέντε διαφορετικά χρώματα, δύο δερμάτινες επενδύσεις για το σημείο όπου βρίσκονται οι φωτογραφικοί φακοί αλλά και επενδύσεις από φυσικό ξύλο, ανθρακονήματα, αλουμίνιο και δέρμα για την υπόλοιπη πλάτη.

Η νέα θήκη θα είναι διαθέσιμη στο κοινό για παραγγελία από την 1η Δεκεμβρίου και αποτελεί σίγουρα ένα εξαιρετικό δώρο για κατόχους iPhone 13 και 14 pro που είναι παράλληλα φίλοι του ξεχωριστού design, της Ferrari αλλά και της Pininfarina. Aν φυσικά μπορεί κανείς να “παραβλέψει” το αντίτιμο τα 10.000 και πλέον ευρώ που ζητά η Inkar για κάθεμια από αυτές

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.