Τι είναι αυτή η διακεκομμένη γραμμή στους πλαϊνούς καθρέπτες;

Απλή ιδέα στην "σύλληψή" της, αλλά μπορεί να σώσει ζωές! Δείτε για ποιον λόγο ο πλευρικός καθρέπτης χωρίζεται σε δύο τμήματα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ευρυγώνιος καθρέπτης

Πρόσφατα είχαμε αναλύσει τι είναι εκείνο το μαύρο πλαίσιο επάνω στον πλαϊνό καθρέπτη του αυτοκινήτου. Αυτή τη φορά, μένουμε στους καθρέπτες για να δούμε μία διακεκομμένη γραμμή που πιθανόν να έχετε παρατηρήσει επάνω στο κρύσταλλο. Πάμε να δούμε για ποιον λόγο υπάρχει εκεί!

Θα την συναντήσετε τις περισσότερες φορές και στους δύο πλευρικούς καθρέπτες των αυτοκινήτων και ουσιαστικά χωρίζει το κρύσταλλο σε δυο επιφάνειες. Η επιφάνεια που είναι προς το αμάξωμα (σαφώς μεγαλύτερη) έχει διαφορετική κυρτότητα από αυτήν που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά.

Η εξωτερική επιφάνεια του κρυστάλλου του καθρέπτη έχει τέτοια κυρτότητα που κάνει ορατά περισσότερα αντικείμενα, διευρύνοντας το οπτικό πεδίο. Βέβαια, δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι βρίσκονται σε πολύ μακρινή απόσταση, ενώ στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Έτσι, ο κατασκευαστής αυξάνει το οπτικό πεδίο του καθρέπτη μειώνοντας σημαντικά την “νεκρή γωνία”.
Η “aftermarket” λύση

Ένα παρόμοιο “gadget” υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στο εμπόριο των aftermarket αξεσουάρ αυτοκινήτων. Πρόκειται για τον αυτοκόλλητο καθρέφτη (συνήθως κυκλικού σχήματος), ο οποίος τοποθετείται στην άκρη του πλευρικού καθρέπτη. Έτσι, ο οδηγός αυξάνει το οπτικό του πεδίου αναβαθμίζοντας την ασφάλεια του οχήματός του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.