Τι κοινό είχε το “ταπεινό” Citroen CX με την θρυλική McLaren F1;

Κι όμως, υπήρχε ένα εξάρτημα που μεταφέρθηκε αυτούσιο από το Citroen CX στην εξωτική McLaren F1. Πάμε να δούμε ποιο ήταν αυτό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Citroen CX

Πίσω από την ιστορία των αυτοκινήτων υπάρχουν άγνωστες ιστορίες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά, θα μάθουμε ένα “μυστικό” της ΜcLaren F1, η οποία φέρει ένα κοινό εξάρτημα με το Citroen CX. Μόνο οι πολύ παρατηρητικοί θα μπορούσαν να διαπιστώσουν ότι τα δύο αυτά αυτοκίνητα εξοπλίζονται με ακριβώς τους ίδιους καθρέφτες.

Porsche-Lada 2103: Όταν οι Γερμανοί “έδωσαν” τα φώτα τους στους Σοβιετικούς

Κατά την εξέλιξη της McLaren F1, πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’90, φαίνεται ότι η άνθρωποι της βρετανικής εταιρείας κοίταξαν με μεγάλο ενδιαφέρον το Citroen CX και το στοιχείο που ξεχώρισαν ήταν οι καθρέφτες του. Έτσι, αποφάσισαν να τους ενσωματώσουν αυτούσιους σε ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα στην ιστορία της βρετανικής εταιρείας.

Ίσως οι καθρέφτες του Citroen CX να ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους, γιατί πέρα από την McLaren, ακόμα μία βρετανική εταιρεία του προτίμησε. Κοιτώντας την παρακάτω εικόνα θα διαπιστώσετε ότι και η Jaguar XJ220 εξοπλίζεται με ακριβώς τους ίδιους καθρέφτες.

Τέλος, για την ιστορία να πούμε ότι υπήρξαν κι άλλα μοντέλα με αυτούς τους καθρέφτες, όπως για παράδειγμα κάποιες Aston Martin και Lotus εκείνης της εποχής. Ο λόγος που συνέβη κάτι τέτοιο δεν είναι γνωστός, ίσως οι βρετανικές εταιρείες εκείνη την εποχή κάτι έβλεπαν στο Citroen CX.

Πηγή: topgear.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.