Τι να ΜΗΝ κάνεις σε μια Mercedes για να σε προσέξουν

Οι βελτιωτές παρουσιάζουν συνήθως δημιουργίες που κλέβουν θετικά τις εντυπώσεις, κάτι που μάλλον δεν ισχύει στην περίπτωση αυτής της GLE.

Βρείτε μας στο
Mercedes GLE Inferno TopCar

H ρώσικη TopCar είναι μια από τις βελτιωτικές εταιρίες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν τα τελευταία χρόνια χάρη στις εντυπωσιακές δημιουργίες της που αφορούν μοντέλα κορυφαίων κατασκευαστών όπως είναι οι Lamborghini, Mercedes και Porsche.

Του… Άη Γιαννιού δεν είναι κάθε μέρα και αυτό συμβαίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση για τη Mercedes GLE της TopCar με τις αμφιλεγόμενης αισθητικής προσθήκες. Γι αυτό βέβαια δεν ευθύνονται απόλυτα οι Ρώσοι αλλά ένας από τους πελάτες τους που ήθελε να κάνει την GLE κάπως έτσι προχωρώντας παράλληλα στην παραγγελία.

Mercedes GLE Inferno TopCar

Η δημιουργία της TopCar για λογαριασμό του πελάτη της ονομάζεται Inferno, καθώς φέρει το ομώνυμο και ιδιαίτερα επιτυχημένο bodykit της Top Car. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς φέρει παράλληλα και κάποιες επιπλέον “πινελιές” που δημιουργούν ένα σύνολο, στην καλύτερη περίπτωση, αμφιλεγόμενο.

Τα τύπου Bull Bar κάγκελα εμπρός με τον εργάτη, το καλάθι στην οροφή και η τοποθέτηση της ρεζέρβας εξωτερικά στην πίσω πόρτα κάνουν την GLE να δείχνει σκληροτράχηλη. Την ίδια στιγμή όμως μοιάζουν και ελαφρώς παράταιρα πάνω στο κομψό της αμάξωμα και δίνουν την εντύπωση ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει πρόχειρα σε συνοικιακό συνεργείο. Αν ήταν αυτός ο στόχος τότε επετεύχθη απόλυτα (από ό,τι καταλαβαίνουμε υπάρχει και σχετική τάση στην αγορά), με highlight την μεταλλική σχάρα οροφής που μοιάζει σα να έχει προέρθει από Lada της δεκαετίας του ’80 πάνω στην καλλίγραμμη GLE. Περί ορέξεως ουδείς λόγος, ωστόσο η δημιουργία της TopCar είναι ένας καλός οδηγός για το τι να ΜΗΝ κάνεις στην GLE σου, με μόνη εξαίρεση ίσως τις ζάντες με τα εκτός δρόμου ελαστικά.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr