Τι οδηγεί ο Σάκης Ρουβάς στο νέο του videoclip;

Πριν λίγο κυκλοφόρησε το νέο videoclip του Σάκη Ρουβά στο οποίο, εκτός από τον ίδιο πρωταγωνιστή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και... ένα αυτοκίνητο.

Βρείτε μας στο

Το “έλα στο χορό” είναι το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά και φυσικά συνοδεύεται και από videoclip. Σε αυτό πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος, με συμπρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και η νέα Mercedes CLA 200.

Μάλιστα, παρά την πολύ καλή δουλειά που έγινε στο μοντάζ για να καλυφτεί ο περιβάλλοντας χώρος, η αγωνιστική μας εμπειρία μας αποκάλυψε πως το videoclip είναι γυρισμένο στην Ανάβυσσο.

Για την ιστορία να πούμε πως η Mercedes CLA 200 εφοδιάζεται με κινητήρα τούρμπο 1.6 λτ. ο οποίος αποδίδει 156 ίππους, ενώ η τιμή της στη χώρα μας ξεκινά από τα 34.679 ευρώ.

Πιο κάτω ακολουθεί το νέο videoclip του Σάκη Ρουβά.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr