Τι θα λέγατε για ένα ηλεκτρικό Honda S2000;

Υπάρχουν πολλοί φίλοι της Honda που θα ήθελαν να δουν να βγαίνει μια νέα γενιά του εμβληματικού roadster στην παραγωγή, όπως αποδεικνύει μια νέα ψηφιακή εικόνα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda S2000 ηλεκτρικό 2021

Το Honda S2000 είναι ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα των Ιαπώνων, τουλάχιστον των τελευταίων 20 ετών, έχοντας αναπτύξει το δικό του φανατικό κοινό που ονειρεύεται μια νέα γενιά παραγωγής ακόμη και σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Νέο Honda Civic (+video)

Με τον σήμα κατατεθέν δίλιτρο υψηλόστροφο V-TEC κινητήρα των 240 ίππων να αποτελεί τον πρωταγωνιστή του S2000, μια νέα έκδοση-γενιά του S2000 θα έπρεπε να έχει κάτω από το καπό της και ένα ανάλογο μοτέρ, κάτι που όπως φαίνεται δεν συμμερίζονται όλοι οι φίλοι του ιαπωνικού roadster (εξάλλου θα ήταν και εντελώς εκτός πνεύματος εποχής).

Ο αγνώστων λοιπών στοιχείων, ανεξάρτητος σχεδιαστής Rein Priscus, παρουσίασε μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα στην οποία, όπως επιθυμεί και ο ίδιος, βλέπουμε τη νέα γενιά του S2000 με μια τεράστια ωστόσο αλλαγή καθώς πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Honda S2000 ηλεκτρικό 2021

Η σχεδιαστική προσέγγιση του Priscus φαντάζει αρκετά ενδιαφέρουσα με το “δικό” του S2000 να έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, ενσωματώνοντας παράλληλα και κάποια σχεδιαστικά στοιχεία από τα σύγχρονα μοντέλα της Honda.

Διαβάστε επίσης – B16A: Ο θρυλικός κινητήρας που γνώρισε στον κόσμο το V-TEC

Με τον Priscus να είναι απλά ένας σχεδιαστής, στοιχεία που αφορούν τον ηλεκτρικό κινητήρα αλλά και την συστοιχία των μπαταριών απουσιάζουν με τη φαντασία του καθενός να μπορεί να… συμβάλλει σε αυτό το σημείο, για τη δημιουργία του ιδανικού ηλεκτρικού S2000.

Σε αυτό το σημείο και σε επίσημο τουλάχιστον επίπεδο η Honda δεν έχει καμία πρόθεση να επαναφέρει το θρυλικό όνομα στην παραγωγή, με τη σαφή προτίμηση του κοινού στα SUVs και τη σημαντική συρρίκνωση της παγκόσμιας αγοράς για σπορ μοντέλα να είναι δύο από τους βασικότερους λόγους. Εσάς πώς σας φαίνεται η ιδέα της αναγέννησης του S2000 ως αμιγώς ηλεκτρικό;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.