Τιμές Audi A1 citycarver στην Ελλάδα

Το Audi A1 citycarver είναι η πρόταση της γερμανικής φίρμας για την κατηγορία crossover πόλης. Δείτε πόσο κοστίζει σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Audi A1 citycarver, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές για τη χώρα μας. Πρόκειται για την crossover επιλογή της γερμανικής εταιρείας με έμφαση στις αστικές μετακινήσεις.

Το μήκος του ξεπερνά οριακά τα 4 μέτρα (4,04 για την ακρίβεια), βασίζεται στο A1 Sportback και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 4 εκατοστά. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο χρησιμοποιήθηκαν νέα ανάρτηση και μεγαλύτεροι τροχοί. Οι χώροι της καμπίνας δεν διαφοροποιούνται σε σχέση με το A1 Sportback και για τις αποσκευές είναι διαθέσιμα 335 λίτρα.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, το νέο Audi A1 citycarver θα είναι διαθέσιμο στην έκδοση 25 TFSI με τον 1.0 λτ. των 95 ίππων, αλλά και 30 TFSI με τον ίδιο κινητήρα και αυξημένη ισχύ στους 116 ίππους. Για όσους επιθυμούν καλύτερες επιδόσεις υπάρχει η έκδοση 35 TFSI με 1.5 λτ. κινητήρα 150 ίππων και η 40 TFSI 2.0 λτ. 200 ίππων. Όλα τα μοτέρ θα είναι βενζίνης, ενώ θα μπορούν να συνεργαστούν και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη s-tronic.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Audi A3 sedan μας αποκαλύπτεται

Προς το παρόν, η ελληνική αντιπροσωπεία έχει ανακοινώσει μόνο την τιμή της έκδοσης 35 TFSI. Με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο το κόστος είναι 25.410 ευρώ, ενώ αν επιλεχθεί το s-tronic η τιμή αυξάνεται στις 27.420 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.