Τιμές DS 3 Crossback E-Tense

Ανακοινώθηκαν για την χώρα μας οι τιμές του DS 3 Crossback E-Tense. Διαβάστε περισσότερα για το γαλλικό μοντέλο και δείτε εξοπλισμό/τιμές.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ύστερα από το DS 7 Crossback E-Tense Plug-in Hybrid, τo αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense ξεκινά την διάθεσή του στην χώρα μας διευρύνοντας παράλληλα την γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της μάρκας. Το DS 3 Crossback E-Tense εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 100kW (136 ίπποι) και ροπή 260 Nm, τιμές που του χαρίζουν 0-100 χλμ./ώρα σε 8,7 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε εδώ την δοκιμή του DS 3 Crossback

Με τα προηγμένα συστήματα ανάκτησης ενέργειας, που προσφέρουν μέχρι και 20% της αυτονομίας που γίνεται κατά την κίνηση σε αστικό περιβάλλον και διαχείρισης της μπαταρίας (αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης) διαθέτει αυτονομία της τάξεως των 320 χλμ. (κύκλος WLTP) ή 430χλμ. (κύκλος NEDC) σύμφωνα πάντα με τα επίσημα νούμερα, αλλά και δυνατότητα γρήγορης επαναφόρτισης: έως και 80% σε μόλις 30 λεπτά μέσω ενός σημείου φόρτισης ισχύος 100kW.


Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τις So Chic και So Chic Connected, με πλήρη εξοπλισμό από την πρώτη έκδοση (So Chic). Αυτός μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, ενεργό σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος μέχρι
τα 140 χλμ./ώρα, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, έξυπνο σύστημα προσαρμογής ταχύτητας μέσω του ρυθμιστή ταχύτητας, αυτόματη λειτουργία προβολέων, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα Navigation DAB με έγχρωμη οθόνη αφής, 8 ηχεία, Bluetooth, θύρα USB, λειτουργία Mirror Screen, λειτουργία WiFi και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Όσον αφορά τις τιμές του, οι ανώτατες προτεινόμενες λιανικές τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

E-Tense So Chic: 42.000 €
E-Tense So Chic Connected: 43.500 €

Oι τιμές με τις κρατικές επιδοτήσεις (αγορά ηλεκτρικού οχήματος και απόσυρση παλαιού οχήματος) για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ διαμορφώνονται στα 35.919 ευρώ και 37.238 ευρώ για το So Chic και το So Chic Connected αντίστοιχα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]