Τιμές νέου Hyundai i20 στην Ελλάδα και 9+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για αυτό

Το νέο Hyundai i20 ξεκινά την εμπορική του καριέρα και στην χώρα μας και πλέον έχουμε αναλυτικά τιμές, εκδόσεις και εξοπλισμό.

Βρείτε μας στο

Το νέο Hyundai i20 βρίσκεται πλέον στην χώρα μας και σύμφωνα με την ίδια την κορεάτικη μάρκα είναι το καλύτερο Hyundai i20 που κατασκεύασε ποτέ. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το νέο i20, το οποίο βρίσκεται αισίως στην τρίτη γενιά του και είναι πλήρως ανασχεδιασμένο μέσα έξω και διαθέτει νέες τεχνολογίες.

Ας δούμε όμως 9+1 στοιχεία του νέου Hyundai i20 που κάνουν την διαφορά, σε σχέση με τους προγόνους του.

1. Το νέο i20 είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο Hyundai με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «Sensuous Sportiness»
2. Ο χώρος αποσκευών αυξήθηκε κατά 26 λίτρα, προσφέροντας συνολικά 352 λίτρα
3. Μείωση κατανάλωσης έως και 16% χάρη στις κινητήριες τεχνολογίες Hyundai SmartStream
4. Νέο καινοτομικό μηχανικό κιβώτιο iMT (Intelligent Manual Transmission) για ακόμη περισσότερη οικονομία και άνεση στο δρόμο
5. Υβριδική τεχνολογία 48V Hybrid Turbo, με επιλογές κιβωτίων 6-iMT και 7-DCT
6. 10,25’’ Digital Cluster: Εντυπωσιακών διαστάσεων πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων.
7. Κορυφαία συνδεσιμότητα, για πρώτη φορά με Ασύρματη σύνδεση Android AutoTM και Apple CarPlayΤΜ
8. Premium αισθητική με εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό LED και ηχοσύστημα Bose®
9. Ο πληρέστερος στάνταρ εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας στην κατηγορία, με εξελιγμένη εκδοχή του πακέτου ενεργητικής ασφάλειας S-10 και σύστημα E-Call
9+1. Οι διαστάσεις του άλλαξαν: Διαθέτει μεγαλύτερο πλάτος (+30mm), αυξημένο μήκος (+5mm) και χαμηλότερη οροφή (-24mm)

Πάμε τώρα να δούμε τιμές και εκδόσεις στην χώρα μας στις παρακάτω εικόνες, ενώ ακολουθεί και το video με τις λεπτομέρειες της εμφάνισής του.


Όσον αφορά τον εξοπλισμό του, το νέο Hyundai i20 από την βασική έκδοσή του διαθέτει μεταξύ άλλων: όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού (πακέτο Hyundai SmartSense), αιρκοντίσιον, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, cruise control, start/stop, αισθητήρα φώτων και χειριστήρια στο τιμόνι. Ουσιαστικά αυτό που λείπει από την βασική έκδοση είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η έγχρωμη οθόνη αφής. Στοιχεία σημαντικά φυσικά για να επιλέξεις την επόμενη έκδοση Exclusive η οποία τα περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της μαζί με φώτα ημέρας LED, κάμερα οπισθοπορείας, bluetooth με αναγνώριση φωνής.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr