Την Ralliart έκδοση του Mitsubishi Outlander αποκαλύπτουν οι Ιάπωνες

Το αγωνιστικό τμήμα Ralliart αναβίωσε και η ιαπωνική εταιρεία σύντομα θα μας παρουσιάσει την "πολεμική" εκδοχή του Mitsubishi Outlander...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi Outlander

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την μεγάλη επιστροφή του τμήματος “Ralliart”. Τώρα, οι Ιάπωνες ξανά χτυπούν με την επερχόμενη παρουσίαση του Vision Ralliart Concept, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένα Mitsubishi Outlander με πιο σκληροπυρηνική εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Στο σφυρί το εργοστασιακό Mitsubishi Eclipse του “The Fast and the Furious” (+video)

Αρχικά, έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε πως η Ralliart έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της το 1984, έχει χαρίσει τρομερές επιτυχίες στην Mitsubishi τόσο στο WRC, όσο και στους αγώνες rally-raid, όπως είναι το Dakar. Σίγουρα, βέβαια, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των φίλων της Ralliart είναι η κυριαρχία της στο WRC με το Group A Lancer EVO (ΙΙΙ, IV, V και VI) την περίοδο 1996-1999 όταν κατάφερε να κερδίσει με τον Tommi Mäkinen τέσσερις σερί τίτλους Οδηγών (ρεκόρ εκείνη την εποχή) και έναν Κατασκευαστή (1998).

Πάμε τώρα στο εικονιζόμενο Mitsubishi Outlander, το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στο Tokyo Auto Salon στις 14 Ιανουαρίου. Όπως μπορούμε να δούμε, στο πρωτότυπο μοντέλο έχει τοποθετηθεί ένα bodykit, το οποίο περιλαμβάνει διευρυμένα φτερά. Στο εμπρός τμήμα υπάρχει νέος προφυλακτήρας και διαφοροποιημένο καπό με μεγάλο αεραγωγό.

Συνεχίζοντας προς το πλαϊνό τμήμα βλέπουμε τις τεράστιες μαύρες ζάντες μεγέθους 22 ιντσών με εξαπίστονες δαγκάνες, αλλά και τις ποδιές που μειώνουν σημαντικά την απόσταση από το έδαφος. Όσο για το πίσω μέρος, εκεί υπάρχει ένας διάτρητος διαχύτης, στην ίδια φιλοσοφία με το κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν, συνεπώς αναμένουμε μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του πρωτότυπου μοντέλου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.