Το αυτοκίνητο που έχει drone και πλυστικό ποδηλάτων στον στάνταρ εξοπλισμό (+video)

Τον τελευταίο καιρό πολλές εταιρείες παρουσιάζουν μοντέλα τα οποία απευθύνονται σε ένα ειδικό κοινό και το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο θέμα είναι ένα από αυτά.

Βρείτε μας στο

Ο λόγος για το Skoda Velo, ένα πρωτότυπο το οποίο έχει να επιδείξει πλήθος χαρακτηριστικών, τα οποία θα βρουν ιδιαιτέρως χρήσιμα όσοι ασχολούνται με την ποδηλασία ή “πετάνε” drone ή τέλος πάντων κάνουν και τα δύο!

Προκειμένου η Skoda να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα που βλέπουμε στις εικόνες και στο video στο “πρόσωπο” του Velo ρώτησε 1.500 ποδηλάτες για να τις πουν τι ακριβώς ανάγκες πρέπει να καλύπτει ένα αυτοκίνητο το οποίο προορίζεται για αυτούς.

‘Έτσι, δημιούργησαν ειδικό χώρο για τρία ποδήλατα (δύο στην οροφή και ένα στον χώρο αποσκευών), όσες είναι και οι θέσεις επιβατών στο εσωτερικό. Δεν σταματούν όμως μόνο εκεί οι… ποδηλατικές “παροχές” του Skoda Velo, καθώς διαθέτει πιεστικό πλυστικό, πλυντηριάκη για στολές ποδηλασίας, εργαλειοθήκη κιτ επισκευής ελαστικών με φώτα LED, δίχτυ για τα κράνη και ψυγείο για τα παγουράκια των ποδηλάτων.

Ακόμη ένα χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου όμως που προκαλεί εντύπωση είναι η ύπαρξη drone αλλά και ειδικού χώρου απογείωσης και προσγείωσής του στο καπό του αυτοκινήτου. Μάλιστα το drone (το οποίο από ότι βλέπουμε από τις εικόνες είναι της DJI) διαθέτει φυσικά και λειτουργία tracking και έτσι μπορεί να ακολουθήσει τους ποδηλάτες και να καταγράφει video από τις δραστηριότητές τους.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr