Το “απόλυτο” off-road όχημα από τη Hyundai

Μπορεί να μην έχει παρουσιάσει επίσημα ένα τέτοιου είδους όχημα παραγωγής, αλλά πλέον η Hyundai διαθέτει τμήμα που ερευνά την εξέλιξη των ρομπότ με τροχούς.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τόσο φουτουριστικές ιδέες, σαν κι αυτή που βλέπουμε στις ψηφιακές εικόνες, τις περισσότερες φορές “μένουν στα χαρτιά”. Στην περίπτωση της Hyundai, όμως, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και οι Κορεάτες δημιούργησαν τμήμα που θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη τέτοιου είδους οχημάτων.

Διαβάστε επίσης: Αυτόνομο… τσοπανόσκυλο ρομπότ! (+video)

Το εν λόγω τμήμα ονομάζεται «New Horizons Studio» και θα εξειδικευτεί στα λεγόμενα Ultimate Mobility Vehicle (UMV). Πρόκειται για ρομποτικά οχήματα που θα μπορούν να προσπεράσουν με ευκολία κάθε εμπόδιο.


«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το πρώτο όχημα αυτής της κατηγορίας, γνωστό και ως το Ultimate Mobility Vehicle», αναφέρει χαρακτηριστικά ο John Suh. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της Hyundai και ταυτόχρονα το ηγετικό μέλος αυτού του νέου τμήματος, ο οποίος έχει συμπληρώσει πλέον 35 χρόνια εργασίας στον τομέα της αυτοκίνησης.

Η φουτουριστική ιδέα του ρομποτικού οχήματος με ενσωματωμένους τροχούς στα άκρα είχε εμφανιστεί και στην έκθεση τεχνολογίας CES το 2019. Φαίνεται, όμως, ότι πλέον η Hyundai αρχίζει να εξετάζει πολύ πιο σοβαρά την ανάπτυξη ενός τέτοιου οχήματος. Για την ώρα, βέβαια, δεν έχει αποκαλυφθεί κάποιο σχέδιο με βλέψεις να περάσει στην παραγωγή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.