Αυτόνομο… τσοπανόσκυλο ρομπότ! (+video)

Ποιος θα το πίστευε ότι θα ερχόταν η μέρα που ένα «αυτόνομο» ρομπότ θα μπορούσε να φέρει εις πέρας απαιτητικές αγροτικές δουλείες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι γεγονός ότι η σύγχρονη τεχνολογία δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, αλλά ταυτόχρονα καταργεί άλλες. Ποιος θα το πίστευε πριν λίγα χρόνια ότι ένα ρομπότ θα μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία το επάγγελμα του βοσκού.

Κι όμως, το εικονιζόμενο μπορεί να λειτουργήσει και ως ένας «αυτόνομος» βοσκός. Ονομάζεται Spot, δημιουργήθηκε από την εταιρεία Boston Dynamic’s και κυκλοφόρησε το 2016. Μέσα από ένα λογισμικό, ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει τις εργασίες που θα εκτελέσει το Spot. Εννοείται πως δεν αναφερόμαστε σε απλές εντολές, όπως η μετακίνηση από το σημείο Α στο σημείο Β.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο ρομπότ Toyota παίζει μπάσκετ και δεν χάνει καλάθι…


Σύμφωνα με την εταιρεία που το κατασκεύασε, αυτό το «αυτόνομο» ρομπότ μπορεί να φέρει σε πέρας πολύπλοκες εργασίες. Έχει την ικανότητα να επιθεωρεί ένα εργοτάξιο, μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε εγκαταστάσεις και, σύμφωνα με το τελευταίο video, μπορεί να γίνει και βοσκός.

«Η χρήση αυτόνομων ρομπότ στη γεωργία αυξάνει την αποτελεσματικότητα της παραγωγής. Ένα ρομπότ, όπως το Spot της Boston Dynamics, αυξάνει την ακρίβεια σε εργασίες και είναι ακριβές στα χρονικά όρια». Αυτά αναφέρει η επιχείρηση από τη Νέα Ζηλανδία στην περιγραφεί του video και αποδεικνύει ότι το Spot τα καταφέρνει περίφημα.

Το θέαμα είναι ασυνήθιστο, ίσως τρομακτικό για πολλούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγα χρόνια θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει τον ρόλο του βοσκού. Για την ώρα φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα ως ένα τσοπανόσκυλο γεμάτο με κάμερες και αισθητήρες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.