Απίστευτο ρομπότ Toyota παίζει μπάσκετ και δεν χάνει καλάθι… (+videos)

Δεν ξέρω πως νοιώθετε εσείς βλέποντας αυτό το ρομπότ της Toyota να σουτάρει με ποσοστό ευστοχίας 100%, εγώ πάντως το βρήκα λίγο τρομακτικό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι ιαπωνικές εταιρείες και κυρίως η Honda και η Toyota πειραματίζονται χρόνια με τη ρομποτική. Δεν είναι όμως μόνο αυτές που κάνουν κάτι τέτοιο, καθώς και η Hyundai χρησιμοποιεί τη ρομποτική στην παραγωγή της, ενώ ακόμη και αγώνες αυτοκινήτων γίνονται χωρίς οδηγούς…

Παρόλα αυτά τα νέα videos που ήρθαν στη δημοσιότητα με το ρομπότ της Toyota ονόματι Cue 3 μας δείχνουν πως στην ιαπωνική μάρκαέχουν πάει σε άλλο επίπεδο το θέμα της ρομποτικής.

Όπως θα δούμε στο video πιο κάτω υπάρχει μία συσκευή την οποία ελέγχει άνθρωπος με VR και οι κινήσεις του μεταφέρονται σε ένα άσπρο ρομπότ. Αυτό παίρνει έτσι την μπάλα και φαίνεται πως μόνο του τη μεταφέρει (αργά είναι η αλήθεια) στο άλλο ρομπότ της Toyota, το οποίο είναι ντυμένο σε κόκκινο/μαύρο.

Αυτό παίρνει την μπάλα και μέσα από ειδικούς υπολογισμούς, που λαμβάνουν χώρα από τον επεξεργαστή του, ο οποίος συνεργάζεται με κάμερες και αισθητήρες, υπολογίζει το σουτ. Όπως θα δείτε είναι τόσο ακριβές στους υπολογισμούς του που τα βάζει όλα “άγγιχτα” ή με ταμπλό.

Όπως βλέπετε λοιπόν, η ρομποτική φαίνεται πως σε μερικές δεκαετίες θα είναι κυρίαρχη παντού για αυτό αν είστε μπασκετμπολίστας και νομίζετε πως η τεχνολογία δεν θα σας αντικαταστήσει ποτέ… μάλλον ξανασκεφτείτε το!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr