Το αξεσουάρ που “λύνει” τα χέρια στην παγωνιά – Σε ποια μοντέλα το συναντάμε

Αν έχετε μοντέλο αυτής της μάρκας, πιθανόν να το βρείτε στο καπάκι της τάπας πλήρωσης καυσίμου. Δείτε τι είναι και που χρησιμεύει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ξύστρα

Η παγωνιά άργησε φέτος στην χώρα μας, ακόμα και σε ορεινές περιοχές, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να γνωρίσουμε ένα άγνωστο αξεσουάρ που συναντάμε στα μοντέλα της Skoda. Πρόκειται για την λεγόμενη “ξύστρα” πάγου, η οποία τοποθετείται στο καπάκι πλήρωσης καυσίμου.

Δείτε επίσης: Συγκριτικό σε χιόνι και πάγο – Χειμερινά ελαστικά, χιονοκουβέρτες ή αλυσίδες;

Το εν λόγω αξεσουάρ, είναι μέρος της φιλοσοφίας “Simply Clever” της τσέχικης εταιρείες. Πρόκειται για μία σειρά από απλά εξαρτήματα και ιδέες που κάνουν την ζωή του οδηγού πιο εύκολη. Η ξύστρα είναι πολύ χρήσιμη, κυρίως τις πρωινές ώρες, όπου φτάνουμε στο όχημά μας και διαπιστώνουμε ότι η ορατότητα από το παρμπρίζ είναι μηδενική, λόγω της λεπτής στρώσης πάγου.


Το συγκεκριμένο αξεσουάρ έχει μαλακή, πλαστική επιφάνεια πλευρικά, προκειμένου να απομακρύνει τον πάγο από τα τζάμια χωρίς να δημιουργεί ζημιές. Οι πιο παρατηρητικοί, θα διαπιστώσουν ότι στις γωνίες του εν λόγω εξαρτήματος υπάρχουν και κάποιοι αριθμοί. Αυτοί βρίσκονται εκεί ώστε η ξύστρα να λειτουργεί και σαν μετρητής βάθους πέλματος των ελαστικών.

Ακολουθεί το σχετικό video, με την Skoda να αναφέρει ότι με το συγκεκριμένο αξεσουάρ εξοπλίζονται τα μοντέλα της χρονολογίας από το 2015 κι έπειτα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.