Συγκριτικό σε χιόνι και πάγο – Χειμερινά ελαστικά, χιονοκουβέρτες ή αλυσίδες;

Συγκριτικό σε ανάβαση με κλίση 15 και 20%. Δείτε πως θα ανταποκριθούν τα χειμερινά ελαστικά, οι χιονοκουβέρτες και οι αλυσίδες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αλυσίδες

Κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο δημοσιεύονται πολλά κείμενα σχετικά με το καλύτερο μέσο για μετακινήσεις σε συνθήκες χιονόπτωσης και πάγου στο οδόστρωμα. Αυτή τη φορά, θα δούμε ένα εκτενές τεστ που έγινε σε λόφο με κλίση 15 και 20 μοιρών. Ας δούμε την πιο αποτελεσματική επιλογή!

Μάχη στο χιόνι: 2κίνητο Audi A1 με χειμερινά ελαστικά Vs 4κίνητο Audi SQ7 με θερινά (+video)

Στο video που αναρτήθηκε στο κανάλι “Tyres Review”, χρησιμοποιήθηκε ένα Honda Civic. Το ιαπωνικό μοντέλο κλήθηκε να ανεβεί σε λόφο με κλίση 10 και 20%, ενώ στη συνέχεια δοκιμάστηκε και η απόδοση των αντιολισθητικών μέσω σε φρενάρισμα επάνω σε χιόνι και πάγο.


Αναφορικά με την πρόσφυση στο χιονισμένο οδόστρωμα, στην πρώτη θέση βρέθηκαν τα χειμερινά ελαστικά. Ακολούθησαν οι χιονοκουβέρτες και στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι αλυσίδες. Τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά στο πάγο, εκεί όπου οι αλυσίδες τα κατάφεραν καλύτερα και βρέθηκαν στην πρώτη θέση. Ακολούθησαν τα χειμερινά ελαστικά, ενώ αρκετά πιο πίσω βρέθηκαν οι χιονοκουβέρτες.

Παρομοίως, σε φρενάρισμα στο χιόνι, οι αλυσίδες πήραν και πάλι την καλύτερη βαθμολογία. Ακολουθεί το σχετικό video, όπου θα δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες σε όλες τις συνθήκες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.