Η πατέντα της Hyundai που “καταργεί” τις αλυσίδες χιονιού – Δείτε πως λειτουργεί!

Με το πάτημα του "Snow Mode", οι ειδικές αλυσίδες της Hyundai αποκαλύπτονται και η πρόσφυση βελτιώνεται σημαντικά! Δείτε πως λειτουργεί η νέα πατέντα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πατέντα

Αν οδηγείτε συχνά σε συνθήκες χιονιού και πάγου, θα γνωρίζετε πολύ καλά πόσο χρονοβόρα είναι η εγκατάσταση αντιολισθητικών μέσων, όπως οι αλυσίδες και οι χιονοκουβέρτες. Μία νέα πατέντα της Hyundai έρχεται να καταργήσει αυτά τα μέσα και θα δούμε ευθύς αμέσως πως λειτουργεί.

Δείτε επίσης: Η πατέντα που αλλάζει ότι ξέραμε για το τιμόνι – Η εταιρεία που βρίσκεται από πίσω

Η εν λόγω τεχνολογία κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τις Hyundai-Kia και “υπόσχεται” ότι θα βάλει τέλος στη χρήση αντιολισθητικών μέσων. Ουσιαστικά, το ειδικά διαμορφωμένο ελαστικό φέρει στο εσωτερικό του το αντιολισθητικό μέσο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι κρυμμένο και δεν έρχεται σε επαφή με το οδόστρωμα, κάτι που αλλάζει μόλις ο οδηγός πατήσει το κουμπί “Snow Mode”.


Σε αυτή την περίπτωση, ηλεκτρικοί ενεργοποιητές κινούν τα ειδικά ελάσματα. Αυτά με την σειρά τους έρχονται σε επαφή με το οδόστρωμα εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσφυση. “Αυτή η καινοτομία, η οποία ελπίζουμε ότι θα εισαχθεί στα οχήματα Hyundai και Kia κάποια μέρα, αντανακλά τη δέσμευσή μας να μετατρέψουμε τις προηγμένες τεχνολογίες σε λύσεις για τον πραγματικό κόσμο”, δήλωσε ο Joon Mo Park, Επικεφαλής της Ομάδας Ανάπτυξης.

Εννοείται ότι αυτή η τεχνολογία θα πρέπει να συνοδεύεται και από ειδικά κατασκευασμένα ελαστικά. Σύμφωνα με την Hyundai, η ώρα της αντικατάστασής τους θα έρχεται όταν το ειδικά ελάσματα έρχονται σε επαφή με το οδόστρωμα χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί το “Snow Mode”. Ακολουθεί το σχετικό video!

Πηγή: hyundai.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.