Νέα βραβεία Red Dot για τη Hyundai. Πού διακρίθηκαν οι Κορεάτες

Δύο ακόμη βραβεία Red Dot απέσπασε η Hyundai με το πρώτο να αφορά το νέο Santa Fe το οποίο διακρίθηκε στην κατηγορία Pruduct Design: Cars and Motorcycles.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Santa Fe βραβεία Red Dot 2024

Για μια ακόμη χρονιά η Hyundai κατάφερε να διακριθεί παγκοσμίως σε επίπεδο σχεδιασμού προϊόντων κατακτώντας το διάσημο βραβείο Red Dot 2024 με το Νέο Santa Fe στην κατηγορία Product Design: Cars and Motorcycles.

Διαβάστε επίσης: Νέες τιμές για το κορεάτικο SUV – Μείωση κατά 1.000 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση

“Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που κατακτούμε Red Dot Design Awards για τα οχήματα και τις τεχνολογικές καινοτομίες μας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. SangYup Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής παγκόσμιου σχεδιασμού των Hyundai και Genesis.


Με τη σχεδιαστική φιλοσοφία “Open for More”, το πέμπτης γενιάς Sante Fe “προσαρμόζεται” σε υπαίθριες δραστηριότητες, προσφέροντας έναν κορυφαίο χώρο διαβίωσης που μοιάζει με βεράντα στο πίσω μέρος του οχήματος γεγονός που επιτυγχάνεται χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο και το διευρυμένο άνοιγμα της πίσω πόρτας. Αυτό το μεγαλύτερο μεταξόνιο προσφέρει επίσης βελτιωμένα καθίσματα τρίτης σειράς.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το κορεάτικο supermini των 100 ίππων με τιμή κάτω από 20.000 ευρώ

Στο εσωτερικό του οχήματος τα αναδιπλούμενα καθίσματα δεύτερης και τρίτης σειράς παρέχουν κορυφαίο χώρο διαβίωσης ενώ ενσωματώνονται βιώσιμα υλικά, όπως ανακυκλωμένο πλαστικό και φιλική προς το περιβάλλον δερματίνη. Τα χρώματα του εσωτερικού και του εξωτερικού είναι εμπνευσμένα από το φυσικό φως, φέρνοντας έμπνευση και ζωντάνια στην καθημερινότητα των οδηγού και επιβατών, σύμφωνα με τους Κορεάτες.

Η Hyundai κατέκτησε παράλληλα ένα ακόμη βραβείο Red Dot στην κατηγορία Product Design: Outdoor and Camping Equipment με το Multi-Lantern, το οποίο λειτουργεί ως φορητός φακός για υπαίθριες δραστηριότητες και μπορεί επίσης να μετατραπεί σε διαχύτη φωτός.

Για το Multi-Lantern, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν το “Horongbul”, ένα κορεάτικο παραδοσιακό φως, ως μοτίβο, το οποίο οπτικά και συμβολικά μεταφέρει μια αίσθηση σταθερότητας και ζεστασιάς στους χρήστες μέσω του σχήματος και των οπτικών στοιχείων του.

Η λειτουργία του είναι πολύ εύκολη, χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις και στηρίζεται μόνο σε ένα μόνο κουμπί. Τα πρακτικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν φόρτιση τύπου USB C και ασύρματη φόρτιση. Όταν είναι πλήρως φορτισμένο, μπορεί να παρέχει μέγιστη φωτεινότητα έως και πέντε ώρες ενώ με επιλογή μικρότερης φωτεινότητας έως και 35 ώρες.

Για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η ευελιξία του, το Multi-Lantern έχει πιστοποιηθεί ως ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο με βαθμολογία IP65. Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται ότι το προϊόν μπορεί να αντέξει τα σκληρά εξωτερικά περιβάλλοντα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες χωρίς προβλήματα.

Με οικοδεσπότη το Design Zentrum Nordrhein Westfalen στη Γερμανία, ο Red Dot Award είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο. Το βραβείο χωρίζεται σε τρεις διαφορετικούς κλάδους — Product Design, Brand & Communication Design and Design Concept — για την καλύτερη αξιολόγηση της διαφορετικότητας σε κάθε σχεδιαστικό τομέα.

Το Red Dot Award: Design Concept προσκαλεί σχεδιαστές, στούντιο σχεδιασμού, εταιρείες και πανεπιστήμια να προκαλέσουν το status quo και να παρουσιάσουν τις πιο συναρπαστικές σχεδιαστικές ιδέες και τα πρωτότυπά τους σε μια διεθνή ομάδα ειδικών σχεδιασμού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.