Το best seller τριμήνου με 0% επιτόκιο και 5 χρόνια εγγύηση – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

To γαλλικό μοντέλο που "σάρωσε" στο πρώτο τρίμηνο, τώρα μπορεί να αποκτηθεί με τους πλέον ευνοϊκούς όρους! Δείτε τι ισχύει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Citroen C3

Το Citroen C3 είναι ένα το πιο επιτυχημένο μοντέλο της γαλλικής εταιρείας στην ελληνική αγορά και οι ταξινομήσεις του πρώτου τριμήνου το επιβεβαιώνουν. Πλέον, προσφέρεται με ακόμα πιο ευνοϊκούς όρους, μιας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν με άτοκη χρηματοδότηση.

Δείτε επίσης: Με ισχύ 243 ίππων το best seller στα Plug-In υβριδικά – Τώρα με μηνιαίο μίσθωμα 324 ευρώ

Αρχικά υπενθυμίζουμε πως το Citroen C3, με 2.305 ταξινομήσεις μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 κατάφερε να “πιάσει” εύκολα κορυφή στην κατηγορία του. Πίσω του ακολουθεί το Toyota Yaris με 1.954 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το περσινό best seller. Πρόκειται για το Opel Corsa που μέχρι και τον περασμένο Μάρτιο είχε φτάσει τις 1.241 ταξινομήσεις.


0% επιτόκιο με 25% προκαταβολή
Σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοδοτήσεις προβληματίζουν λόγω υψηλών επιτοκίων, η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού και καταργεί τους τόκους, προσφέροντας τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της με άτοκη χρηματοδότηση. Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλο όφελος στον αγοραστή, καθώς έχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσει άτοκα το μοντέλο της επιλογής του με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις. Ταυτόχρονα, προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

Η τιμή του Citroen C3 στην Ελλάδα
Σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο, η τιμή του Citroen C3 ξεκινά στην Ελλάδα από τα 17.500 ευρώ στην βασική έκδοση με το ατμοσφαιρικό μοτέρ των 83 ίππων. Ακολουθεί μία ισχυρότερη επιλογή με turbo κινητήρα 110 ίππων. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 20.000 ευρώ. Από την γκάμα δεν απουσιάζει και η diesel επιλογή με τους 110 ίππους και κόστος απόκτησης τα 21.200 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.