Το BMW Group Hellas στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού

Για πρώτη φορά, το BMW Group Hellas φέρνει μια νέα εμπειρία στο The Ellinikon Experience Park με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες BMW και ΜΙΝΙ να προσκαλούν τους επισκέπτες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
H BMW στο The Ellinikon Experience Park

Σε μία πράσινη όαση έκτασης 75.000 τ.μ. που διατηρεί στον μέγιστο βαθμό πολλά από τα στοιχεία της κληρονομιάς του αεροδρομίου, ενσωματώνοντας τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, και σηματοδοτώντας μία νέα, πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, το BMW Group παρουσιάζει εντυπωσιακά ηλεκτροκίνητα μοντέλα φέρνοντας πιο κοντά στο ευρύ κοινό τη φιλοσοφία της βιώσιμης κινητικότητας.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η ταχύτερη BMW παραγωγής! Δείτε πόσο κοστίζει

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο 55 τ.μ. που περιβάλλεται από υψηλής αισθητικής μοντέρνο σχεδιασμό, εντυπωσιακά στοιχεία φωτισμού και ψηφιακά visuals, η νέα αμιγώς ηλεκτρική BMW i4 με σπορ χαρακτήρα, το αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ και το εντυπωσιακό σε σχεδίαση ηλεκτρικό scooter BMW CE 04, φιγουράρουν επί σκηνής και προσκαλούν φίλους και επισκέπτες να τα γνωρίσουν από κοντά.

Το BMW Group Hellas συνεχώς συνάπτει και διευρύνει συνεργασίες που αποσκοπούν στην ενημέρωση, επέκταση και ενσωμάτωση της βιώσιμης κινητικότητας στη χώρα μας και η παρουσία του στο πάρκο ταιριάζει στη φιλοσοφία της εταιρείας που τοποθετεί τον άνθρωπο και τη φύση στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της.

Το BMW Group στοχεύει να πουλήσει πάνω από 200.000 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα το 2022, επιτυγχάνοντας έτσι τουλάχιστον διπλάσιες πωλήσεις από το 2021. Αξίζει να αναφερθεί ότι την περασμένη χρονιά, οι Βαυαροί για μία ακόμα φορά έθεσαν αυστηρότερους στόχους στη μείωση των εκπομπών CO2 και δεσμεύτηκαν για την επίτευξη στόχου των 1,5 βαθμών Κελσίου με σκοπό τον περιορισμό της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας. Το BMW Group σχεδιάζει να μειώσει τις εκπομπές CO2 στον κύκλο ζωής ανά όχημα κατά τουλάχιστον 40% μέχρι το 2030.

Διαβάστε επίσης: Η BMW Motorrad αναβαθμίζει τη γκάμα της

Νέα μοντέλα BMW, MINI και BMW Motorrad θα εμφανίζονται συχνά στο περίπτερο του της ελληνικής αντιπροσωπείας στο The Ellinikon Experience Park φέρνοντας πολλές εκπλήξεις για τους “τυχερούς” επισκέπτες του πάρκου.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.