Το BMW Group στο πλευρό της UNICEF με νέα συνεργασία, για τα παιδιά

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, το BMW Group και η UNICEF ανακοίνωσαν μακροχρόνια συνεργασία δημιουργώντας γέφυρες εκπαίδευσης για τους νέους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Group UNICEF 2023 συνεργασία

Ειδικότερα, υπό το σλόγκαν “BRIDGE. Educating young people for tomorrow, today.” το BMW Group και η UNICEF ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας γέφυρες εκπαίδευσης, ώστε να βοηθήσουν νέους να αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις για μία επιτυχημένη, μελλοντική, επαγγελματική σταδιοδρομία.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που έχει ζάντες με κεντρικό μπουλόνι

Η συνεργασία θα συμβάλει στον παγκόσμιο στόχο της UNICEF να προσεγγίζει 10 εκατομμύρια παιδιά και νέους κάθε χρόνο μέσω της εκπαίδευσης. Η μακροπρόθεσμη υποστήριξη των Βαυαρών, που προβλέπει αρχική δέσμευση για επτά χρόνια, θα βοηθήσει στην παροχή κατάρτισης και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων στους τομείς STEM (θετικές επιστήμες, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά) σε παιδιά και νέους στην Αφρική, την Ασία και την Κεντρική και Νότια Αμερική.


Οι θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το STEM αποτελούν την κινητήρια δύναμη της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης, ωστόσο εκατομμύρια από αυτές τις θέσεις προβλέπεται να μείνουν κενές λόγω του ελλείμματος δεξιοτήτων. Το πρόβλημα είναι εντονότερο στις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος, όπου και παρατηρούνται διακρίσεις σε βάρος των νέων γυναικών και των κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης: BMW Hofmeister kink: To “μυστικό” χαρακτηριστικό γνώρισμα της βαυαρικής μάρκας

Σήμερα, οι γυναίκες αποτελούν μειοψηφία στους περισσότερους κλάδους του STEM, τόσο μεταξύ των φοιτητών όσο και στον επαγγελματικό στίβο και αντιπροσωπεύουν μόνο το 28% των αποφοίτων μηχανικών, το 22% των εργαζομένων στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και λιγότερο από το ένα τρίτο των εργαζομένων στον τεχνολογικό τομέα παγκοσμίως.

“Οι νέοι σε όλο τον κόσμο έχουν τη δύναμη και τη δημιουργικότητα να επηρεάσουν τις κοινωνίες προς το καλύτερο», σχολιάζει ο Georg Graf Waldersee, πρόεδρος του δ.σ. της UNICEF Γερμανίας και προσθέτει μεταξύ άλλων: “Πρέπει να τους δώσουμε δύναμη και να τους στηρίξουμε, ώστε να καινοτομήσουν και να γίνουν οι δημιουργοί της αλλαγής του αύριο…Είμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες που το BMW Group μας συνοδεύει και μας υποστηρίζει σε αυτό το ταξίδι ως ισχυρός εταίρος του ιδιωτικού τομέα.”

Από την πλευρά του ομίλου των Βαυαρών η Ilka Horstmeier, μέλος του δ.σ. της BMW, People & Real Estate και διευθύντρια Εργασιακών Σχέσεων είπε: “Στο BMW Group, πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι ο κινητήριος μοχλός για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας…Με τη UNICEF, έχουμε στο πλευρό μας έναν μακροχρόνιο συνεργάτη που συμμερίζεται αυτή την άποψη. Ως εκ τούτου, είμαι πέρα για πέρα ευτυχής που ενώνουμε τώρα τις δυνάμεις μας μέσω αυτής της παγκόσμιας συνεργασίας με μακροπρόθεσμο ορίζοντα….”

Ξεκινώντας από τη Νότια Αφρική το 2023, η συνεργασία μεταξύ του BMW Group και της UNICEF θα επεκταθεί το 2024 στη Βραζιλία, την Κίνα, την Ινδία, το Μεξικό και την Ταϊλάνδη – όλες αυτές οι χώρες έχουν ανάγκες για προγράμματα και παρουσία στο BMW Group.

Η συνεργασία θα υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, την παροχή εργαστηριακού εξοπλισμού, την ανάπτυξη ενός εξατομικευμένου προγράμματος κατάρτισης εκπαιδευτικών καθώς και προγράμματα καθοδήγησης (mentorship) και επιτόπιας παρακολούθησης εργασίας (job-shadowing).

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός του ότι θα παρέχει οικονομική υποστήριξη ύψους δύο εκατ. ευρώ κάθε χρόνο μέχρι το 2030, το BMW Group θα συνεισφέρει επίσης με την τεχνογνωσία και το δίκτυό του.

Επιπλέον, ο όμιλος της BMW θα ενώσει το 2024 τις δυνάμεις του με το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών του και με τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων μερών θα συγκεντρώσει κεφάλαια για την υποστήριξη του έργου της UNICEF σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και παρατεταμένης κρίσης, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχιση της εκπαίδευσης των παιδιών σε ασφαλή περιβάλλοντα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.