Το ελληνικό best-seller ανανεώθηκε – Τιμή εκκίνησης τα 17.900 ευρώ στην Ελλάδα

Αυτή τη στιγμή είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο της ελληνικής αγοράς! Πρόσφατα ανανεώθηκε και τώρα θα μάθουμε την τιμή εκκίνησης στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Corsa

To Opel Corsa είναι ένα μοντέλο που από την αρχή της χρονιάς καταφέρνει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς. Πρόσφατα, η γερμανική εταιρεία προχώρησε σε μία ανανέωση και τώρα γνωστοποιήθηκε η τιμή στην Ελλάδα. Το ανανεωμένο Opel Corsa, λοιπόν, είναι διαθέσιμο τώρα σε όλη την Ελλάδα με τιμή εκκίνησης τα 17.900 ευρώ στην έκδοση των 75 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο.

Δείτε επίσης: Ευρωπαϊκό best-seller στα Plug-In υβριδικά με 315 ευρώ το μήνα

Μέρος των αλλαγών είναι η ανανέωση στο εμπρός τμήμα, εκεί όπου πλέον συναντάμε την λεγόμενη “Opel Visor” μάσκα με μεγάλη μαύρη επιφάνεια. Νέας σχεδίασης είναι και τα φωτιστικά σώματα και στο εμπρός μέρος συναντάμε τα Intelli-Lux LED. Στο πίσω τμήμα δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, ενώ αξιοσημείωτη προσθήκη είναι και το νέο χρώμα “Grafik Grey”. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές περιορίζονται στις ψηφιακές τεχνολογίες. Πίσω από το τιμόνι προσφέρεται προαιρετικά οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων, ενώ στο κέντρο υπάρχουν επιλογές για οθόνη αφής μεγέθους έως 10 ιντσών. Επίσης, προαιρετικά υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης νέας πανοραμικής κάμερας οπισθοπορείας υψηλής ανάλυσης.


Πρώτη φορά με ήπια υβριδικά μοτέρ 48V
Στον τομέα των κινητήρων, σημαντικότερη αναβάθμιση είναι η ενσωμάτωση ήπια υβριδικού μοτέρ, με τον 1,2 λτ. βενζίνης να αποδίδει 100 και 136 ίππους. Το νέο Opel Corsa θα είναι το πρώτο μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή που θα προσφέρεται με 48V τεχνολογία υβριδικής κίνησης και  αναμένεται στην Ελληνική αγορά μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2024.

Εννοείται ότι εξακολουθούν να προσφέρονται και οι υπόλοιποι κινητήρες βενζίνης με 75, 100 και 130 ίππους, ενώ δύο είναι πλέον οι αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις για το Opel Corsa Electric. Η ισχύς διαμορφώνεται στους 136 και τους 156 ίππους, με την αυτονομία να διαμορφώνεται στα 357 και 402 χλμ. αντίστοιχα. Σε έναν γρήγορο φορτιστή, η μπαταρία φτάνει από το 20 έως και το 80% σε μόλις 30 λεπτά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.