Ευρωπαϊκό best-seller στα Plug-In υβριδικά με 315 ευρώ το μήνα

Το No.1 Plug-In υβριδικό της Ευρώπης προσφέρεται με μακροχρόνια μίσθωση έναντι του ποσού των 315 ευρώ ανά μήνα. Δείτε ποιο είναι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Kuga

Μέσω του προγράμματος “Ford Lease”, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει σε επαγγελματίες την δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους Plug-In υβριδικό Ford Kuga έναντι 315 ευρώ ανά μήνα. Πρόκειται για το πιο εμπορικό μοντέλο στα Plug-In υβριδικά και ευθύς αμέσως θα δούμε τα δυνατά του στοιχεία!

Ταξινομήσεις: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα SUV στην Ελλάδα στο πρώτο 9μηνο

Εκεί που οι εξαιρετικές επιδόσεις… συναντούν την οικονομία!
Υπενθυμίζουμε ότι το Ford Kuga Plug-in Hybrid συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ-γεννήτρια που τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh. Κάπως έτσι, η μέγιστη απόδοση του συστήματος φτάνει στους 225 ίππους. Το Ford Kuga PHEV μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά έως και 64 χλμ. κατά το πρότυπο WLTP, με κατανάλωση από 1,2 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 32 γρ./χλμ. (WLTP). Η κίνηση περνά αποκλειστικά στον εμπρός άξονα μέσω κιβωτίου μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης (eCVT). Το ογκώδες αμάξωμα των 1.844 κιλών επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε 9,2 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 200 χλμ./ώρα.


To βράδυ άδειο, το πρωί γεμάτο!
Σχετικά με την φόρτιση, σε οικιακό δίκτυο 200-230V απαιτείται ένα διάστημα 6 ωρών. Συνεπώς ο ιδιοκτήτης βάζει το αυτοκίνητο στην πρίζα το βράδυ και την άλλη μέρα μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά καλύπτοντας τις ημερήσιες μετακινήσεις του. Ασφαλώς, σημαντικά ταχύτερη είναι η φόρτιση στους σταθμούς φόρτισης, ή σε οικιακό Wallbox, όπου στην τελευταία περίπτωση η διαδικασία ολοκληρώνεται σε περίπου τρεισήμισι ώρες.

FordPass: Δυνατότητες που αναβαθμίζουν την εμπειρία οδήγησης
Η εφαρμογή FordPass προσφέρει επίσης νέες δυνατότητες που αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος, όπως το Kuga προσφέροντας λειτουργίες όπως:
-Έλεγχο επιπέδου φόρτισης, για παρακολούθηση της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας και της ηλεκτρικής αυτονομίας.
-Εντοπισμό σταθμού φόρτισης, που βοηθά τους πελάτες να καθοδηγηθούν σε περισσότερες από 125.000 τοποθεσίες του Δικτύου Φόρτισης σε 21 χώρες. Το σύστημα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, όπως ο τύπος του σταθμού φόρτισης (δημόσιος ή με περιορισμένη πρόσβαση) αλλά και της πρίζας σε αυτούς.
-Λειτουργίες σχεδιασμένες να βοηθούν τους οδηγούς να αξιοποιούν στο μέγιστη βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της, ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και το επιθυμητό επίπεδο φόρτισης.
-Ιστορικό ταξιδιών και φόρτισης, που βοηθά τον οδηγό να παρακολουθεί και να έχει μια συνολική εικόνα από τη φόρτιση της μπαταρίας του οχήματος και τη χρήση καυσίμου, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας που έχει χρησιμοποιηθεί, της απόστασης που έχουν διανύσει αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρική ενέργειας, καθώς και τη συνολική δραστηριότητα του συστήματος ανάκτησης ενέργειας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.