Το εντυπωσιακό Lexus LF-30 από… άλλον πλανήτη

Η Lexus παρουσίασε ένα πρωτότυπο το οποίο πραγματικά θα μπορούσαμε να το δούμε σε αποστολή στο... διάστημα. Το LF-30 είναι πραγματικά αλλού...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Εντός έδρας και συγκεκριμένα την έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο διάλεξε η Lexus, προκειμένου να μας παρουσιάσει το νέο της δημιούργημα, το οποίο δεν είναι άλλο από το πρωτότυπο LF-30.

Μέσω αυτού, η Lexus θέλουν να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν τόσο όσον αφορά την εμφάνιση ενός αυτοκινήτου όσο και την τεχνολογία με την οποία μπορεί να εξοπλίζεται.

Προφανώς και το πρωτότυπου και άκρως φουτουριστικό Lexus LF-30 είναι ηλεκτροκίνητο και εφοδιάζεται, όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ. Αυτά είναι τοποθετημένα ένα σε κάθε τροχό και η συνολική ισχύς τους φτάνει στους 540 ίππους. Εδώ όμως πρέπει να τονίσουμε πως δεν είναι μόνο η ιπποδύναμη που παίζει ρόλο αλλά και ο τρόπος απόδοσής της, καθώς μιλάμε για ένα μοντέλο το οποίο θα έχει τετρακίνηση και μάλιστα με δύναμη σε κάθε τροχό ξεχωριστά, κάτι που θα ξεπερνά σε απόδοση, σύμφωνα με τη Lexus και τα καλύτερα συστήματα τετρακίνησης.


Τα χαρακτηριστικά μάλιστα της συμπεριφοράς των κινητήρων, μπορούν να καθοριστούν και από το Lexus Advanced Posture Control, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να αλλάξει την συμπεριφορά των κινητήρων, μέσω από ειδικά προγράμματα. Ακόμη μία σημαντική τεχνολογία είναι αυτή της ασύρματης φόρτισης, καθώς η Lexus υπόσχεται πως με αυτήν θα βάλει τέλος στην ανάγκη για φόρτιση με καλώδιο.

Όσον αφορά το εσωτερικό, αυτό ακολουθεί σε εμφάνιση το αμάξωμα, όντας φουτουριστικό, με το τιμόνι και τα καθίσματά του, σίγουρα να κλέβουν την παράσταση, ενώ οι Ιάπωνες συνεργάστηκαν με την Mark Levinson, προκείμενου όπως λένε οι ίδιοι να δημιουργήσουν το απόλυτο σύστημα πολυμέσων για το αυτοκίνητο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]