Το επαγγελματικό Fiat Fiorino διαθέσιμο στην Ελλάδα (+τιμή)

Η ανανεωμένη έκδοση του FitFiorino είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία στην Ελλάδα, με μικρές αλλαγές που ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητές του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Fiorino τιμές Ελλάδα 2023

Χωρίς διαφοροποιήσεις σε διαστάσεις ή δυνατότητες φόρτωσης, το νέο επαγγελματικό Fiat Fiorino έχει μήκος 3,96 μ. και διαθέτει με το παραπάνω την ευελιξία που απαιτείται για τις μεταφορές στον αστικό ιστό, έχοντας χώρο φόρτωσης έως 2,8 κ.μ. και ωφέλιμο φορτίο 495 κιλά.

Διαβάστε επίσης: Fiat Coupe 20V: Η Ferrari των φτωχών έλεγαν τότε…

Ο ισχυρός και οικονομικός MultiJet κινητήρας των 1,3 λίτρων, καλύπτει με την ίδια άνεση την κίνηση στο αστικό περιβάλλον αλλά και τις υπεραστικές ανάγκες. Με 95 ίππους, 200 Nm και μέση εργοστασιακή κατανάλωση 5,1 λτ./100 χλμ. ο κινητήρας του Fiorino “προσφέρεται” για όλες τις περιστάσεις και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς.


Ικανοποιώντας το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6.4 και συνδυάζοντας αποδεδειγμένα την οικονομία με την αξιοπιστία, ο κινητήρας και τα μηχανικά μέρη του Fiorino καλύπτονται από εγγύηση 5 ετών ή 200.000 χλμ. Παράλληλα, το πολύ έμπειρο δίκτυο συνεργατών φροντίζει για την άμεση και συνεπή υποστήριξη που είναι απαραίτητη σε κάθε επαγγελματία, έχοντας μάλιστα πανελλαδικό βεληνεκές.

Διαβάστε επίσης: Ήπια υβριδικό που ανήκει στο TOP-10, χωρίς τέλη και με τιμή κάτω από 15.000 ευρώ

Ξεκινώντας από τις 23.780 ευρώ, η γκάμα του ανανεωμένου Fiorino έχει αποκτήσει αναβαθμισμένο εξοπλισμό χωρίς να έχει ακριβύνει, σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία.

Για παράδειγμα, οι εκδόσεις Pack Tecnico περιλαμβάνουν πλέον στάνταρ cruise control, αυτόματη λειτουργία προβολέων, μπάρες οροφής και αποσπώμενη πλαφονιέρα οροφής.

Για τις παραπάνω εκδόσεις υπάρχουν δύο επιλογές: μια που φέρει χώρισμα με τζάμι και η άλλη με πλέγμα, με τιμές στις 25.678 και 25.694 ευρώ αντίστοιχα. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στην Ελλάδα το Δεκέμβριο και οι παραγγελίες είναι ήδη ανοικτές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.