Το επικό τρολάρισμα της LEGO στην Tesla

Πριν λίγες ημέρες η Tesla παρουσίασε το Cybertruck, ένα μοντέλο το οποίο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με αυτή της LEGO να είναι... επική!

Βρείτε μας στο

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας λίγο πολύ σαστίσαμε όταν είδαμε το νέο δημιούργημα της Tesla, το Cybertruck.

Το πρώτο pick up της Tesla θα μπει στην παραγωγή το 2021 σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις με έναν, δύο ή τρεις ηλεκτροκινητήρες για τους οποίους δεν έχουν γίνει γνωστά όλα τα στοιχεία τους. Στην πρώτη πισωκίνητη έκδοση τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε κάτω από επτά δευτερόλεπτα και η αυτονομία ξεπερνά τα 400 χλμ. Η δεύτερη αποκτά ηλεκτρικό μοτέρ και στον εμπρός άξονα, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε περίπου 4,5 δεύτερα και οι μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες δίνουν αυτονομία 482 χλμ.

Η κορυφαία έκδοση είναι και εκείνη που εντυπωσιάζει περισσότερο και θα αργήσει να μπει στην παραγωγή κατά ένα ακόμη χρόνο. Εδώ το Cybertruck προσφέρει επιδόσεις supercar με 0-100 πολύ κοντά στα τρία δεύτερα (0-60 μ.α.ώ σε 2,9) και αυτονομία της τάξης των 800 χλμ.

Οι προπαραγγελίες για το νέο πλήρως ηλεκτρικό pick up έχουν ήδη ξεπεράσει τις 140.000, ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, και στην προσπάθεια να διαφημίσουν τα άθραυστα τζάμια, οι δημιουργοί του κατάφεραν να σπάσουν και τα δύο από την πλευρά του οδηγού, σε μια στιγμή ιδιαίτερα άβολη για τον Musk, που τόνισε ωστόσο ότι δεν υπήρξε διάτρηση.

Παρόλα αυτά η εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι τόσο ιδιαίτερη που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο. Πολλά από αυτά ήταν έξυπνα, κάποια χιουμοριστικά και κάποια απλώς διακωμωδούσαν το νέο μοντέλο της Tesla και την εμφάνισή του.

Μάλιστα σε όλο αυτό τον… πανικό πήρε μέρος και η LEGO με μία εικόνα που δείχνει το δικό της όχημα, απάντηση στην Tesla. Αυτό είναι το δικό της άθραυστο όχημα, το οποίο όπως λέει η ίδια είναι και η εξέλιξη στα οχήματα του είδους.

Για την ιστορία να πούμε πως η… επίσημη παρουσίασή του αυτοκινήτου της LEGO έγινε στο λογαριασμό της στο Facebook Αυστραλίας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr