Το επόμενο βήμα του BMW Group στις μπαταρίες στέρεου τύπου

To BMW Group και η Solid Power διευρύνουν τη συνεργασία τους κάνοντας το επόμενο βήμα στην εξέλιξη μπαταριών στέρεου τύπου για οχήματα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW και Solid Power στις μπαταρίες στέρεου τύπου 2023

Στο πλαίσιο μιας διευρυμένης συμφωνίας για κοινή εξέλιξη, το BMW Group και η Solid Power πρόσθεσαν μια νέα άδεια για έρευνα και ανάπτυξη, η οποία επιτρέπει στους Βαυαρούς να δημιουργήσουν μια πιλοτική γραμμή μπαταριών στερεάς κατάστασης (All-Solid State Battery – ASSB) στο Κέντρο Αριστείας Παραγωγής Κυψελών (CMCC) στο Parsdorf, κοντά στο Μόναχο.

Διαβάστε επίσης – BMW M: Το μοντέλο που οδήγησε σε νέο ρεκόρ πωλήσεων 

Η διευρυμένη συνεργασία παρέχει σημαντικά οφέλη και στις δύο εταιρείες, μεταξύ των οποίων η διεξαγωγή συμπληρωματικών δραστηριοτήτων ανάπτυξης και παραγωγής κυψελών, τόσο στην Solid Power, όσο και στο όμιλο της BMW, με σκοπό την περαιτέρω προώθηση της τεχνογνωσίας σχεδιασμού και κατασκευής κυψελών μπαταριών στερεάς κατάστασης.


Πριν από την εγκατάσταση της πιλοτικής γραμμής του BMW Group, το προσωπικό των Βαυαρών θα συνεργαστεί μαζί με τη Solid Power για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών κατασκευής κυψελών.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η νέα BMW i7: Δείτε πόσο κοστίζει η “ναυαρχίδα” των ηλεκτρικών!

Ως επόμενο βήμα στο μακροπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα εκβιομηχάνισης, η Solid Power σχεδιάζει να παραδώσει κυψέλες πλήρους κλίμακας για αυτοκίνητα στο BMW Group, για δοκιμές το 2023, ενώ το πρώτο όχημα επίδειξης αναμένεται να είναι έτοιμο πριν απο το 2025.

Πριν από τις παραπάνω εξελίξεις η BMW θα ξεκινήσει με την αξιοποίηση των 6η γενιάς μπαταριών ιόντων λιθίου που έχει εξελίξει για την αμιγώς ηλεκτρική Neue Klasse, οι οποίες έναντι της υπάρχουσας πέμπτης γενιάς έχουν αυξήσει την ενεργειακή τους πυκνότητα περισσότερο από 20% και θα προσφέρουν υψηλότερη αυτονομία έως και 30%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.