Το “φάντασμα” του Βελγίου: H εγκαταλελειμμένη αντιπροσωπεία της Volvo

Νοσταλγικές εικόνες από "καινούρια" μοντέλα της Volvo που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ. Δείτε τι συνέβη σε αυτή την αντιπροσωπεία στο Βέλγιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αντιπροσωπεία

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας έρχονται εικόνες από κάποια εγκαταλελειμμένη αντιπροσωπεία που στο εσωτερικό της βρίσκονται “διαμάντια”. Στο παρελθόν κάτι τέτοιο είχε γίνει με ένα ολοκαίνουριο Saab 9-3, που έμεινε για πάντα “στοιχειωμένο” σε εκθεσιακό χώρο. Αυτή τη φορά θα δούμε μία παρόμοια περίπτωση με πολύ περισσότερα αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης: Η εγκαταλελειμμένη Ferrari F40 του γιου του Saddam Hussein 

H αντιπροσωπεία “φάντασμα” που βλέπετε στις εικόνες βρίσκεται στο Βέλγιο και, πιο συγκεκριμένα, στην πόλη Malmedy. Ιδιοκτήτης της ήταν ο Charles Faymonville, όπως και του πρατηρίου καυσίμων που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν στο κλείσιμο των επιχειρήσεων και το πιθανότερο σενάριο είναι τα οχήματα να πέρασαν στην ιδιοκτησία της τράπεζας.


Ποτέ δεν έγινε η “ρευστοποίηση” της επιχείρησης με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να επικρατεί η ίδια εικόνα. Τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν έξω από την επιχείρηση έχουν μειωθεί, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που επισκέφθηκαν το σημείο. Το ίδιο μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας την επιχείρηση στο Google Maps.

Ωστόσο τα παλιά, “καινούρια” Volvo βρίσκονται ακόμα εκεί και ίσως να παραμείνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η αντιπροσωπεία “φάντασμα” θα δημιουργεί μία νοσταλγία στους παλιότερους…

Πηγή: Facebook

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.