Το Ford Puma Hybrid Rally1 “καταστρέφει” την εκδήλωση της Ford (+video)

Η μονάδα συναρμολόγησης της Ford ήταν έτοιμη για τον εορτασμό παραγωγής 1.000.0000 αυτοκινήτων. Το νέο Ford Puma Hybrid Rally1, όμως, είχε άλλα σχέδια!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Puma Rally1

H Ford γιορτάζει την παραγωγή 1 εκατομμυρίου οχημάτων από τη μονάδα συναρμολόγησης οχημάτων της στην Κραϊόβα της Ρουμανίας και εμπνεύστηκε τον καλύτερο τρόπο για να μας δείξει για πρώτη φορά εν δράσει το εξηλεκτρισμένο Ford Puma Rally1.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Ford Puma ST 

Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο οδηγός της M-Sport Ford World Rally Team (WRT) Adrien Fourmaux, ο οποίος μετέτρεψε την μονάδα παραγωγής σε πίστα. Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί είναι εκπληκτικό, με το αγωνιστικό αυτοκίνητο να καταστρέφει κυριολεκτικά όλο το σκηνικό που είχαν δημιουργήσει οι υπάλληλοι της μονάδας για την επόμενη, εορταστική ημέρα.

Γυρισμένο επί τρεις μέρες από την Chrome Productions και με τη βοήθεια ενός κινηματογραφικού συνεργείου αποτελούμενου από 40 στο σύνολο άτομα, η γεμάτη δράση νέα ταινία που φέρει την ονομασία «Ford Puma Hybrid Rally1 Gatecrashes the Party» μας δείχνει το νέο M-Sport Ford Puma Rally1 να παίρνει ζωή σε μια «ηλεκτρισμένη» από κεραυνούς ατμόσφαιρα πριν ξεκινήσει μέσα από ασκήσεις ακριβείας να περιηγείται γύρω από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου συναρμολόγησης της Ford στην Κραϊόβα και να «εισβάλει στο πάρτι» που έχει στηθεί για τον εορτασμό του εκατομμυριοστού Ford που βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.

Πριν δείτε το video, υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό αυτοκίνητο της Ford εισάγει ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης της κίνησης επόμενης γενιάς που ανακτά ενέργεια κατά το φρενάρισμα και την ρολάρισμα και την αποθηκεύει σε μια μπαταρία 3,9 kWh, πριν τη χρησιμοποιήσει για να υποστηρίξει τον κορυφαίο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα EcoBoost των 1,6 λίτρων EcoBoost με επαναλαμβανόμενες «τονωτικές ενέσεις» διάρκειας έως και τριών δευτερολέπτων μέσω ενός ηλεκτροκινητήρα 100 kW.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.