Το Ford Ranger Raptor μεταμορφώνεται σε… T-REX

Ο βελτιωτικός οίκος Carlex κάνει ακόμα πιο υπερβολική την εικόνα του Ford Ranger Raptor! Δείτε το αποτέλεσμα που ακούει στο όνομα... T-Rex!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Ranger Raptor

Η Ford επέλεξε το όνομα Raptor από τον κόσμο των δεινοσαύρων, στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο βελτιωτικός οίκος Carlex παρουσιάζοντας την δική του, ακόμα πιο υπερβολική εκδοχή που ακούει στο όνομα… T-REX.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές εικόνες, αυτό το βελτιωμένο Ford Ranger Raptor έχει δεχθεί μία σειρά από αναβαθμίσεις. Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, περιμετρικά του αμαξώματος συναντάμε ενισχυμένες επιφάνειες και ένα μεγαλύτερο σκαλοπάτι. Επίσης, τα φτερά έχουν διογκωθεί και καλύπτουν τους νέους τροχούς μεγέθους 18 ιντσών. Επιπλέον αξεσουάρ είναι οι LED μπάρες στην οροφή, αλλά και οι πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Μίας και αναφερθήκαμε στο πορτοκαλί, πάμε και στο εσωτερικό, το οποίο αποδεικνύει πως πρόκειται για το αγαπημένο χρώμα του οίκου Carlex. Τα πάντα στην καμπίνα, εκτός από τα πατάκια, είναι βαμμένα σε πορτοκαλί χρώμα. Οι δερμάτινες επενδύσεις είναι επίσης πορτοκαλί, ενώ έχει γίνει και εκτεταμένη χρήση alcantara.


Σε επίπεδο κινητήρα δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από το καπό εξακολουθεί να υπάρχει ο twin-turbo V6 Ecoboost με χωρητικότητα 3,0 λτ. και ισχύ 292 ίππων. Όσο για το κόστος απόκτησης, η Carlex αναφέρει ότι το κόστος απόκτησης του Ford Ranger Raptor σε συνδυασμό με τις μετατροπές αγγίζει τα 99.900 ευρώ. Ωστόσο δεν ανέφερε ποιο είναι το κόστος για τους ήδη κατόχους Ranger Raptor.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.