Το Ford Ranger στο Ράλι Dakar για πρώτη φορά

Η Ford επεκτείνει τα σχέδιά της στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό αποδεχόμενη την πρόκληση του θρυλικού Ράλι Dakar με το σκληροτράχηλο Ranger.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Raptor στο ράλι Dakar 2023

Η Ford Performance έχει αγωνιστεί και έχει κερδίσει σε πολλούς θρυλικούς αγώνες: από το Le Mans και το Μονακό μέχρι τη Daytona, το Bathurst, το Finke και το Ensenada. Ωστόσο, μέχρι σήμερα το αγωνιστικό τμήμα της Ford δεν έχει λάβει μέρος σε έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες στον πλανήτη, το εμβληματικό Ράλι Ντακάρ και αυτό σκοπεύει να το… “διορθώσει” στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Εγκαίνια για το νέο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Ford

Η Ford ανακοίνωσε ότι ήρθε η ώρα να καλύψει αυτό το κενό γράφοντας μία ακόμα σελίδα στην πλούσια ιστορία της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι αγωνιστικές εκδόσεις των σκληροτράχηλων Ford Ranger και Ranger Raptor θα ανοίξουν το δρόμο για την επέκταση της Ford Performance στους αγώνες rally raid, συμπεριλαμβανομένου του Dakar, το 2024 και όχι μόνο.


Το πρώτο βήμα στο πολυετές σχέδιο της συμμετοχής της Ford Performance στο Ράλι Ντακάρ είναι να τερματίσει τον αγώνα και να αποκομίσει γνώσεις σε συνεργασία με τους μακροχρόνιους συνεργάτες M-Sport και Neil Woolridge Motorsport (NWM) όσον αφορά την εξέλιξη οχημάτων, τη συντήρηση και τη διαχείριση εκδηλώσεων.

Διαβάστε επίσης: Η Ford αυξάνει την παραγωγή των ηλεκτρικών της μοντέλων

Επικεφαλής της επέλασης στο Ράλι Dakar του 2024, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 19 Ιανουαρίου στη Σαουδική Αραβία, θα είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο Ford Ranger υψηλών επιδόσεων που θα αγωνιστεί στην κατηγορία Rally Raid T1+.

H σύμπραξη δυνάμεων των Ford Performance, M-Sport και NWM περνά μέσα από διάφορα στάδια που σχετίζονται με την εξέλιξη καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023 και την πραγματοποίηση δοκιμών με το Ranger T1+, το οποίο βασίζεται στην προηγούμενη γενιά του παγκόσμιου Ranger με έναν κινητήρα EcoBoost 3,5 λίτρων. Πριν από την μεγάλη περιπέτεια του Ράλι Ντακάρ το επόμενο έτος, το πρόγραμμα συμμετοχής σε αγώνες με στόχο την πραγματοποίηση δοκιμών αναμένεται να περιλαμβάνει το ράλι Baja España Aragón στην Ισπανία και το Rally du Maroc στο Μαρόκο τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο αντίστοιχα.

Για το Ράλι Ντακάρ του 2025, η Ford Performance και η M-Sport αναπτύσσουν ένα ολοκαίνουργιο, ειδικά διαμορφωμένο Ranger Raptor – την απόλυτη έκδοση επιδόσεων του δημοφιλέστερου pickup μοντέλου της Ευρώπης – σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς της κατηγορίας T1+ του Ντακάρ.

“Το Ράλι Ντακάρ είναι πραγματικά μία από τις κορυφαίες αγωνιστικές off-road διοργανώσεις στον κόσμο” δήλωσε ο Malcom Wilson, διευθύνων σύμβουλος της M-Sport και πρόσθεσε: “Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει τεράστια επιτεύγματα με τη Ford στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA (WRC) και ανυπομονούμε να επιδείξουμε το ίδιο επίπεδο εστίασης, ενέργειας και προσπάθειας για να αγωνιστούμε με το Ranger στο Ντακάρ.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.