Το φορτηγό του μέλλοντος

Μην ψάχνετε για πόρτες και παράθυρα στο φουτουριστικό σχέδιο των Ρώσων. Το φορτηγό του μέλλοντος δε θα έχει οδηγό και θα είναι αυτόνομο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φορτηγό

Πώς φαντάζεστε τα φορτηγά του μέλλοντος; Μία ρωσική εταιρεία σχεδίασε τη δική της εκδοχή, η οποία είναι πολύ εντυπωσιακή και μας την παρουσιάζει. Μην ψάχνετε για θέση οδηγού, διότι δεν υπάρχει. Το «Gruzovikus» είναι ένα αυτόνομο φορτηγό που δεν την ανάγκη ανθρώπινης ύπαρξης για να μεταφερθεί από το σημεία Α στο σημείο Β.

Χρειάστηκαν 43 ημέρες εργασία για να μας παρουσιάσει η σχεδιαστική εταιρεία «Art Lebedov Studio» τη δική της άποψη για τις μεταφορές του μέλλοντος. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το αυτόνομο φορτηγό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ασφαλώς είναι ηλεκτρικό και δεν έχει θέση οδηγού.

Στην καμπίνα υπάρχουν μόνο αισθητήρες για να συλλέγουν όλες τις πληροφορίες και ένας υπολογιστής για να αξιολογεί την κατάσταση. Είναι τόσο λεπτό που από την πλαϊνή θέση έχει σχήμα L. Ασφαλώς απουσιάζουν πόρτες και παράθυρα, αφού απούσα είναι και η παραδοσιακή καμπίνα.

Η εταιρεία που το σχεδίασε αναφέρει πως είναι πολύ πιο αποδοτικό από ένα συμβατικό φορτηγό του σήμερα, αφού δε χρειάζεται να πληρώνεται και δεν απαιτεί ανάπαυση. Μπορεί, λοιπόν, να κινείται χωρίς κανένα διάλειμμα, κάτι που δε συμβαίνει στα σύγχρονα επαγγελματικά οχήματα.

Επιπλέον, μειώνεται το προσωπικό, αφού ένας και μόνο διαχειριστής στόλου μπορεί να ελέγχει και να κατευθύνει όλα τα φορτηγά από το γραφείο του. Ταυτόχρονα, η απουσία της καμπίνας εξοικονομεί χώρο και βάρος. Έτσι, το «Gruzovikus» μπορεί να μεταφέρει μεγαλύτερο και πιο βαρύ φορτίο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.