Το γερμανικό sedan που “σάρωσε” σε δοκιμές ασφάλειας – Κορυφαία συστήματα υποβοήθησης

Με βαθμολογίες 85% και 99% στις υποκατηγορίες "ικανότητα υποβοήθησης" και "εφεδρική ασφάλεια". Κορυφαίες επιδόσεις για το γερμανικό sedan...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Best Global Brands 2023

Το πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης των συστημάτων υποβοήθησής της απέδειξε η νέα Mercedes E-Class κατά τη διάρκεια δοκιμών που πραγματοποίησε ο Euro NCAP, μιας και πέτυχε μία από τις καλύτερες βαθμολογίες στην ιστορία του οργανισμού. Για την ακρίβεια, βγήκε δεύτερη πίσω από ένα μοντέλο που επίσης ανήκει στη γκάμα της Mercedes.

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα η νέα Mercedes E-Class – Δείτε πόσο κοστίζει! (+video) 

Πιο αναλυτικά, τα υψηλότερα αποτελέσματα του Euro NCAP που έχουν επιτευχθεί
μέχρι σήμερα στις δύο υποκατηγορίες “ικανότητα υποβοήθησης” και “εφεδρική ασφάλεια”
επιτεύχθηκαν το 2022 από την Mercedes EQE με βαθμολογία 85 και 100 τοις εκατό. Με
βαθμολογίες 85 και 99 τοις εκατό αντίστοιχα, η E-Class συνεχίζει αυτήν την επιτυχημένη πορεία της μάρκας. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι από τις ίδιες δοκιμές πέρασε και η EQE SUV, πετυχαίνοντας ακριβώς τις ίδιες βαθμολογίες.


“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι διακρίσεις αποδεικνύουν ότι οι προσπάθειές μας όσον αφορά στην υποβοήθηση και την ασφάλεια, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες σε πραγματικά σενάρια ατυχημάτων, είναι αποτελεσματικές και αυτό αποδεικνύεται από τυποποιημένες αξιολογήσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Markus Schäfer, Chief Technology Officer της εταιρείας.

Τα συστήματα που “εκτόξευσαν” την βαθμολογία της E-Class
Η πληθώρα συστημάτων ασφαλείας ήταν αυτή που εκτόξευσε την βαθμολογία, με το γερμανικό sedan να εξοπλίζεται με το προαιρετικό πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus. Στην ειδική αξιολόγηση για τα συστήματα υποβοήθησης, το Euro NCAP χρησιμοποιεί ως βάση τον πιο ολοκληρωμένο εξοπλισμό με συστήματα υποβοήθησης, δηλαδή το προαιρετικό πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus. Μαζί με τα συστήματα που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, η Mercedes E-Class διέθετε συστήματα όπως το Active Distance Assist DISTRONIC, το Active Speed Limit Assist, το Active Traffic Jam Assist, το Active Steering Assist και το Active Lane Change Assist.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την αναλυτική αναφορά, όπως αυτή δημοσιεύθηκε από τον οργανισμό Euro NCAP.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.