Το Hummer επιστρέφει ως ηλεκτρικό pick up! Τρέμε Tesla (+Videos)

Η General Motors βγάζει άσο από το μανίκι της και επαναφέρει το όνομα Hummer στην παραγωγή με ένα νέο και πλήρως ηλεκτρικό pick up!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
GMC Hummer EV pick up 2021

Η General Motors Company (GMC) ανακοινώνει μερικά πολύ εντυπωσιακά νούμερα για το νέο ηλεκτρικό Hummer θέλοντας να κλέψει την παράσταση και να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα της δημοσιότητας. Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση, το αμιγώς ηλεκτρικό Hummer θα επιταχύνει από στάση έως και τα πρώτα 97 χλμ./ώρα (0-60 μίλια/ώρα) σε τρία δευτερόλεπτα, μια επίδοση που θα οφείλεται στους κινητήρες του συνολικής απόδοσης 1.000 ίππων.

Μακράν πιο εντυπωσιακό νούμερο που ανακοινώνεται είναι αυτό της ροπής με τους Αμερικάνους να κάνουν λόγο για 11.592 Nm. Προφανώς αναφέρονται στη ροπή που φτάνει στους τροχούς μέσω του κιβωτίου μιας σχέσης με τον λόγο υποπολλαπλασιασμού για τα ηλεκτρικά να βρίσκεται συνήθως στο 8:1 περίπου. Άρα και βάσει της λογικής η ροπή του κινητήρα θα βρίσκεται περίπου στα 1.450 Nm.

Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν την κορυφαία από πλευράς επιδόσεων έκδοση του Hummer με το μοντέλο της General Motors να διατίθεται και σε πιο προσιτές εκδόσεις με μικρότερη ισχύ. Τίποτα άλλο σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Hummer δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής από την αμερικάνικη εταιρία. Ωστόσο, οι Αμερικάνοι έχουν φτιάξει και ένα microsite για το νέο pick up τους, στο οποίο όλο και κάτι θα δημοσιεύεται μέχρι και την επίσημη παρουσίαση του pick up.

Το GMC Hummer EV θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της General Motoers στο Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο θα δεχθεί παράλληλα επενδύσεις ύψους δύο δισ. ευρώ και θα αφιερωθεί κυρίως στην παραγωγή ηλεκτρικών pick up και SUV. Άλλο ένα ποσό περίπου ίδιου ύψους θα επενδύσουν οι Αμερικάνοι στο εργοστάσιο τους στο Lordstown του Ohio -κοινοπραξία με την LG Chem-, το οποίο θα προμηθεύει τα μοντέλα που βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής του Michigan με μπαταρίες.

Τέλος, η GMC έδωσε στη δημοσιότητα για το Hummer και τα τρία videos που ακολουθούν, τα οποία υπογραμμίζουν τις “ύσηχες” υπερεπιδόσεις του νέου ηλεκτρικού Hummer και αναφέρονται στη ροπή, την ισχύ και την επιτάχυνση του φορτηγού της.

Η επίσημη αποκάλυψη του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Hummer θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την GMC στις 20 Μαϊου και η παραγωγή του θα ξεκινήσει προς το τέλος του 2021. Οψόμεθα…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr