Το Hyundai Ioniq 5 N με νέα “στολίδια” N Performance

Υπό τη μορφή του concept Ioniq 5 N NPX1 η Hyundai αποκάλυψε στο κοινό τι ετοιμάζει η N Division για το πανίσχυρο και αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Ioniq 5 N NPX1 concept 2024

Το concept Ioniq 5 N NXP1 που παρουσιάστηκε από τη Hyundai στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Tokyo είναι ένα μοντέλο εξοπλισμένο με πρωτότυπα σπορ εξαρτήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη N Performance.

Διαβάστε επίσης: Στα σκαριά το νέο Κέντρο Έρευνας της Hyundai στη Γερμανία

Η Hyundai θέλει να βελτιώσει την εμπειρία των ηλεκτρικών της οχημάτων υψηλών επιδόσεων με τα N Performance Parts, τα οποία ξεκίνησε αρχικά το 2019 και συνεχίζει να αναπτύσσει μέχρι σήμερα.


Το πρωτότυπο μοντέλο NPX1 αναδεικνύει μια σειρά βελτιώσεων ειδικά για μοντέλα N που θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Το concept φέριε φέρει μπροστινό splitter από ανθρακονήματα, μαρσπιέ, πίσω διαχύτη, αεροτομή πίσω φτερού, τροχούς ελαφρού κράματος με ανθρακονήματα, τακάκια φρένων υψηλής απόδοσης και χαμηλωμένες αναρτήσεις. Το εσωτερικό του πρωτότυπου αναβαθμίζεται περαιτέρω με επενδύσεις Alcantara και αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα.

Διαβάστε επίσης: Υδρογόνο και τεχνητή νοημοσύνη στο μέλλον της Hyundai

Ξεκινώντας με το Ioniq 5 N, η Hyundai N θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων N Performance Parts σε όλα τα μοντέλα N. “Το 2024, η Hyundai θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα εμπρός ως ηγέτης στην αγορά των εξαρτημάτων βελτίωσης κατάλληλων για τη νέα εποχή των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων υψηλών επιδόσεων, όπως αποδεικνύεται με το πρωτότυπο μοντέλο “NPX1”, δήλωσε ο Joon Park, αντιπρόεδρος του N Brand Management Group.

Ο Park πρόσθεσε ότι η Hyundai δεν θα περιοριστεί μόνο στα εξαρτήματα βελτιώσεων αλλά θα αναπτύξει και τη δυνατότητα προσαρμογής λογισμικού, όπως η βαθμονόμηση ήχου και η ρύθμιση της ανάρτησης του οχήματος μέσω ασύρματών αναβαθμίσεων OTA.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.