Το ηλεκτρικό CUPRA Born “παίζει μπάλα” με τον Marc ter Stegen της Barcelona

Τα κλειδιά του CUPRA Born παρέλαβε ο τερματοφύλακας της Barcelona, Marc ter Stegen, αποκτώντας έτσι για πρώτη φορά ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Marc ter Stegen και CUPRA Born 2021

Ο Marc ter Stegen παρέλαβε τα κλειδιά του CUPRA Born από τον διευθύνοντα σύμβουλο της CUPRA, Wayne Griffiths, του αυτοκινήτου που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στο “σπίτι” των μπλαουγκράνα, στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάνος Στεφανής οδηγεί το πρώτο ηλεκτρικό της CUPRA στη Βαρκελώνη

Κατά την παράδοση του CUPRA Born στον Marc ter Stegen, που είναι ένθερμος υποστηρικτής της βιωσιμότητας, ο Griffiths τον συνόδευσε στο σε ένα από τα κέντρα σχεδιασμού της CUPRA και σε μια από τις πιο εμπιστευτικές εγκαταστάσεις της μάρκας.


Καθώς μπήκε, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε παρά να παρατηρήσει: “Αυτό το μέρος είναι τόσο κρυμμένο, τι συμβαίνει σε αυτό το δωμάτιο;”, με τον Griffiths να του απαντά: “Εδώ εργάζονται οι σχεδιαστές μας για να εμπνεύσουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη, σε αυτόν τον φανταστικό μυστικό χώρο στο κέντρο της πόλης”, ενώ η Francesca Sangalli, επικεφαλής Color & Trim Concept & Strategy έδωσε περισσότερες πληροφορίες στον Γερμανό για το σχεδιασμό του ηλεκτρικού μοντέλου της CUPRA.

Ο Ter Stegen είδε μερικούς πίνακες ιδεών σχεδιασμού να κρέμονται στους τοίχους του Design Lab που του κίνησαν την περιέργεια: “Και εδώ συλλέγετε τα πάντα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις;” ρώτησε. “Έτσι εμπνεόμαστε: φωτογραφίες, ιδέες, φύση… ομαδοποιούμε τα οπτικά ερεθίσματα σε αυτά τα πάνελ, παίρνουμε ιδέες και δημιουργούμε”, εξήγησε η Sangalli.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο Cupra Leon από τον οίκο ABT, “εκτόξευση” στους 370 ίππους

Ένα από σημεία κλειδιά στη σχεδίαση του Born ήταν ο στόχος να δημιουργηθεί ένα αυτοκίνητο που δεν θα ήταν μόνο βιώσιμο λόγω της 100% ηλεκτρικής κινητικότητάς του, αλλά και λόγω των υλικών του. “Χρησιμοποιήσαμε ίνες από ανακυκλωμένο υλικό που συλλέγεται στη Μεσόγειο για την κατασκευή των καθισμάτων, χάρη στη συνεργασία με τη Seaqual”, είπε η σχεδιάστρια. “Είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι υπέροχη ιδέα να επαναχρησιμοποιήσετε αυτό το είδος υλικού γιατί υπάρχει πάρα πολύ από αυτό στη θάλασσα”, απάντησε ο Ter Stegen.

Έπειτα ήρθε η ώρα για τον Ter Stegen να μπει στο νέο του αυτοκίνητο. Το CUPRA Born τον περίμενε δίπλα στο βραβείο “Golden Steering Wheel” που κέρδισε πρόσφατα στη κατηγορία “καλύτερο compact ηλεκτρικό αυτοκίνητο”.

“Marc, όταν πρωτογνωριστήκαμε, με ρώτησες πότε η CUPRA θα λανσάρει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο”, τού θύμισε ο Wayne Griffiths. Ο Ter Stegen απάντησε “Και να το τώρα! Ο γιος μου θα είναι πολύ χαρούμενος που είναι μπλε”, σχολίασε ο Γερμανός.

Ο τερματοφύλακας της Barca έχει τώρα τα κλειδιά του δικού του CUPRA Born και είναι έτοιμος να νοιώσει ηλεκτρισμένα συναισθήματα πίσω από το τιμόνι. Ο Griffiths του έδειξε την “αιωρούμενη” οθόνη 12 ιντσών προσανατολισμένη προς τον οδηγό: “Στην CUPRA φτιάχνουμε αυτοκίνητα για ανθρώπους που αγαπούν την οδήγηση, έτσι όλη οδηγική εμπειρία σχεδιάζεται γύρω από τον οδηγό”. Και καταλήγει: “Θα είσαι το πρώτο άτομο που θα οδηγήσει αυτό το αυτοκίνητο στους δρόμους της Βαρκελώνης”, είπε ο Griffiths στον Ter Stegen με τον τερματοφύλακα της Barcelona να του απαντά με ενθουσιασμό: “Έτσι θα με αναγνωρίζεις πάντα!”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.