Βελτιωμένο Cupra Leon από τον οίκο ABT, “εκτόξευση” στους 370 ίππους

Το Cupra Leon αποδίδει εργοστασιακά από 245 έως 310 ίππους. Ο οίκος ABT, όμως, αυξάνει την ισχύ στους 370 ίππους, με το ανάλογο τίμημα βέβαια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Cupra Leon ABT

Στην αναβάθμιση του Cupra Leon προχώρησε ο γερμανικός οίκος ABT Sportsline, αναβαθμίζοντας τόσο την hatchback έκδοση αμαξώματος, όσο και το μεγαλύτερο Sportstourer. Οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο σε επίπεδο μηχανικών μερών, αλλά έγιναν και κάποιες αισθητικές αναβαθμίσεις.

Διαβάστε επίσης: Το νέο CUPRA Leon e-Hybrid των 245 ίππων. Δείτε τιμές και εκδόσεις

Αρχικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το νέο Cupra Leon, στην εργοστασιακή του μορφή προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις που διαφοροποιούνται ως προς την ιπποδύναμη. Πιο συγκεκριμένα, το 2λιτρο μοτέρ αποδίδει 245 ίππους με 370 Nm ροπής στη βασική έκδοση. Ακολουθεί η ισχυρότερη με 300 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ στην κορυφαία του εκδοχή έχουμε 310 ίππους και επίσης 400 Nm ροπής. Η τελευταία έκδοση είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο sportswagon αμάξωμα και συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης. Αυτό της επιτρέπει να επιταχύνει στα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα.


Επιστρέφουμε στο πακέτο “Stage 1” του οίκου ABT Sportsline, το οποίο μέσω επαναπρογραμματισμού της ECU αυξάνει την ισχύ στους 360 ίππους για το hatchback αμάξωμα και στους 370 για του sportswagon, ενώ η μέγιστη ροπή και στις δύο περιπτώσεις φτάνει τα 450 Nm.

Ταυτόχρονα, ο οίκος ABT προσφέρει ελατήρια που μειώνουν την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 30 χλστ., αλλά και ζάντες ABT Sport GR μεγέθους 20 ιντσών σε μαύρο ματ ή γυαλιστερό χρώμα. Η συνολική τιμή του πακέτου ανέρχεται στα 5.990 ευρώ χωρίς την τοποθέτηση, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.